![]() |
--->: 2008-2009 Sıralaması
eğer istanbul takımları seneyede 4 lü averaj çıkarmazlarsa haklı 3. lüğümüzü kimse alamz
başarılar anadolunun parlayan yıldızı |
5. bitirir sürpriz olmazsa bana göre
|
YİNE İLK DÖRDÜ ZORLARIZ........................
|
hayırlısıyla lig başlasın bizde galibiyetlerle başlayıp gidelim devamı gelir
|
5. olun öpüp başınıza koyun.Bu sene lig çok daha zor olucak.
|
[QUOTE=poseidon61;382030]5. olun öpüp başınıza koyun.Bu sene lig çok daha zor olucak.[/QUOTE]
[B]gardaş Allaha şükür biz sizin gibi her sene dünyanın parasını harayıpda orta sıralarda kimi zaman alt sıralarda müacadele etmiyoruz. evet belki biz sizin kadar para harcasak bu ligi 5 hafta önceden bitirirdik.ben buna inanıyorum.[/B] |
[QUOTE=yeniceri_can;382049][B]gardaş Allaha şükür biz sizin gibi her sene dünyanın parasını harayıpda orta sıralarda kimi zaman alt sıralarda müacadele etmiyoruz.
evet belki biz sizin kadar para harcasak bu ligi 5 hafta önceden bitirirdik.ben buna inanıyorum.[/B][/QUOTE] Alt sıralar derken?Sizin sevindiğiniz 4.'lükte biz kahroluyoruz.Son 6 senede en kötü 7. olduk (O senede Türkiye Kupası'nı aldık).İki tane lig 2.'liği, iki tane 4.'lük (sizin tarihinizde ki en üst nokta), 2 tane Türkiye Kupası (Sizde kaç tane var?), iki tane Türkiye Kupası yarı finalistliğimiz var. |
Kardeş madem o kadar iyisiniz ne diye sattınız Fatih Tekke'yle Gökdeniz'i Şunu kaßul et qeçen yıl türkiyenin en iyi oynayan takımı sivasspor'du. KaßuL etmek zor sizin için ama öyle. Gerçekler bunlar..:):) Zorunuza gitmesin...
|
valla transfer yapmayla şampiyon olunmuyo bunu herkes biliyo trabzon 20tane futbolcu aldı ama şampiyon olmayacaklar onlar o transferlerle taraftarını kandırır ancak... burda gelip bizim türkiye kupamız var diye artistlik yapmaya gerek yok ...
|
sivaspor ben ce 2. sırada bıtıtırır
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:35. |