![]() |
--->: RAKİP, OFK GRBALJ
[B][I][COLOR="Magenta"]Rakip güçsüz bi takıma benziyor,bellide olmaz sonuçta top yuvarlaktır,her iki takımda sahaya 11 kişi çıkacak.Takımımıza başarılar. [/COLOR][/I][/B]
|
arkadaşlar kimseyi küçümsemeye hakkımız yok sonuçta onlarda bizim gibi mücadele ederek buraya gelmişler
başarılar sivasım |
Arkadaşlar muhtemelen lig tv verir maçı, sivasspor da gençlerden ağırlıklı çıkacakmış ilk maçına korkuyorum aslında ama inşallah bir süpriz yapılmaz takım hocası ve futbolcularda sizler gibi kek takım görüntüsü çizerse biraz zor yeneriz bu takımı
|
[COLOR="Blue"][B][I]Ben bu maçın o kadar kolay geçeceğini sanmıyorum açıkcası ama Allah'ın izniyle alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum...Rakip ne kadar zayıfda olsa sonuçta buraya kadar gelmeyi başarmış. Bunun fazla hafife almamak gerek yoksa üzülürüz... [/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]^^^^^^^^^^^^ BAŞARILAR SİVAS'IM ^^^^^^^^^^^^^^[/COLOR][/B]
|
inşallah alınlarının akıyla dönerler oradan rövanş maçında avantajlı gireriz.
|
--->: -->: --->: RAKİP, OFK GRBALJ
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;382524]KÜÇÜMSEME YAPMAYALIM TÜRKİYE KUPASINDADA ÖYLE DEMİŞTİK AMA KAYBETTİK[/QUOTE]
bülent hoca türkiye kupası maçına gençlerle çıkmıştı inş bu maç da da gençlerle çıkmaz |
[B][I][I]Rakibin güçlüsü zayıfı olmaz bunun her zaman örneklerini gördük ? teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimiz bu bilinçle 2. maç için avantajlı bir skorla dönerler inşallah...[/I][/I][/B]
|
[B]valla bizim takımı bilmemde rakip bu maci ciddiye alıyor + formdalar en kotu 2 tane resmi mac yaptılar ve turu gectiler.. ama bızım takım gecen gun hazırlık macında 3-2yenilmis.. :s bence ilk macı kazanalım yine genclerle oynamak istiyorsak oynarız.. bide mac aksam olur inşallah arkdaslar.. [/B]
|
Zorlanırsak vay halimize...Rahat geçeriz bu turu,geçmeliyiz daha doğrusu...
|
rakip kim olursa olsun küçümsememeliyiz.her zaman aynı ciddiyetle çıkmalıyız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:42. |