![]() |
--->: GRBALJ-SİVASSPOR MAÇI KANAL 1 DE...
her 2 kanalımızada teşekkürler
|
tam olarak göremedim...........
|
haber dogruysa güzel bir gelişme.ekran başından dualarımızla iyi bir sonuçla dönecektir sivasspor
|
[QUOTE=sarı şeytan 38;383444]haber dogruysa güzel bir gelişme.ekran başından dualarımızla iyi bir sonuçla dönecektir sivasspor[/QUOTE]
HEMŞERİM HOŞ GELDİN.BİR KAYSERİLİ GÖRMEK NE GÜZEL. |
kardeşim sana helal olsun bu haberi vermen çok iyi oldu. ayrıca herkesin kandilini kutlarım
|
[QUOTE=delioğlanderesi;383446]kardeşim sana helal olsun bu haberi vermen çok iyi oldu. ayrıca herkesin kandilini kutlarım[/QUOTE]eyw. kardeşim ne demek herşey sivassporumuz için.Görür görmez koştum hemen bilgisayara.Sitede çeşitli söylentiler oldugunu biliyodum.Bi açıklık getirebildiysem ne mutlu bana saygılarımla...
|
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh verirler zaten iddaa dada bizi favori gösteriyorlar:)
|
evet arkadaşlar doğru ben daha yeni kanal 1 tv yi aradım evet biz yayınlıyoruz dediler
|
[B]Maçımızı bir tv kanalında seyretmek en büyük arzumuzdu buda gerçekleşti....
Her iki tv kanalınada çok teşekkürler...[/B] |
arkadaşlar kanal 1 reklamlarında yayınlıyacaklarını söylediler reklamını gösterdiler cumartesi günü die çarkıfeleke izliyoduk reklemalarda gösterdiler herkese haırlı ugurlu olsun HELAL OLSUN KANAL 1 E
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:40. |