![]() |
--->: Başarılar Kayserispor
[QUOTE=kadir0911;384745]Benim Babam Sivasli, Annem Kayserili,
böyle Dostluk Mesajlari Okuyunca Tüülerim Tiken Tiken oluyor.. :)[/QUOTE] Kadir çok güzel bir mesaj ilettin.Madem marmarada 3 büyükten bahsediliyor artık anadoludada 3-4 takımdan bahsedilsin diye düşünüyorum. |
inş kayseriyle beraber gruplara kalırız
|
[B]Kayserispor a ve avrupa da mücadele edecek tüm Türk takımlarına başarılar diliyorum , yolları açık olsun ......[/B]
|
diğer konuyada katılarak kayserispora desteğimizi tam verelim.Biz olmassak onlar onlar olmassa bizler.Artık hedef marmarayı yıkmak.
|
onlarda bize çok destekçi oluyorlar.İstanbul takımları,Anadolu takımlarının kardeşligini görsünde örnek alsınlar.
|
[QUOTE=merkez-2;384673]Sivasta büyüsekte kardeşlerimle beraber
Kimliğimde sivas yazsada kardeşlerimle beraber Sivassporu tutsakta 2000 yılından buyana Memleketimin takımı Kayserispora Bir Sivassporlu olarak UEFA'da başarılar dilerim.[/QUOTE] dileklerine bütün samimiyetimle katılıyorum.forza kayseri! |
Anadolu takimlarinda kolay kolay cekememezlik olmaz zaten. Zamaninda iki uc cahilin yaptigi cok buyuk olaylar olmustur ama bunlar geride kalmistir.
Artik bilincli bi sekilde devam etmek gerekiyor. Zaten sivassporlular bunu cok iyi yapmaktadirlar. Allahin izniyle ozellikle anadolu takimlari avrupada basarili olurlar. Ic anadolu insanlari bu sevinci hakettiklerine inaniyorum... |
[COLOR="Blue"]kayserispor a başarılar umarım başarılı olurlar...[/COLOR]
|
Kayseri de bu sene çok güzel transferler yaptı ve bu senenin bomba takımı kayseri olacak bence...
|
[QUOTE=yusufener;385143]Kayseri de bu sene çok güzel transferler yaptı ve bu senenin bomba takımı kayseri olacak bence...[/QUOTE]
O zaman gökhanın yerinede almışlardır bir oyuncu. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:45. |