![]() |
--->: İşte SC Braga'nın 30.000 Kişilik Stadı
[B]Ben size 2 gündür söylüyorum Tüm Braga taraftarı sitemizi geziyor diye.. Sitelerinde bizi haber yapmışlar Türkiye nin en büyük taraftarına sahip bir takımla oynayacağız diye ama biz stadda ne yapıyor 2 sivaas sivass ondan sonra başka bişi yok adamlar bakın nereleri inceliyor bunlar Braganın istatiktisyenleri uyanık olun koz vermeyin...[/B]
|
-->: --->: İşte SC Braga'nın 30.000 Kişilik Stadı
[QUOTE=mehmetcik58;388109]OOooo Aramızda portekizlilerde varmış...Portugals Welcome Sivasspor...[/QUOTE]
artık Juan ile arkadaş olduk.Sevdim fair play:D:D |
-->: İşte SC Braga'nın 30.000 Kişilik Stadı
ARTIK AVRUPALI OLDUK BU MAÇI ALIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
|
Cok güzelmis ya...süpermis hayran kaldim
|
[B]ben bu konyu resimlerle bir kac kere acmistim forumda biraz arasaydiniz bulurdunuz...:mad::mad:[/B]
|
Bu ne biçim stat yav:)
Gidince kale arkasına bilet almayalım,kazıklanırız ha. |
[QUOTE=adres58;388115][B]Ben size 2 gündür söylüyorum Tüm Braga taraftarı sitemizi geziyor diye.. Sitelerinde bizi haber yapmışlar Türkiye nin en büyük taraftarına sahip bir takımla oynayacağız diye ama biz stadda ne yapıyor 2 sivaas sivass ondan sonra başka bişi yok adamlar bakın nereleri inceliyor bunlar Braganın istatiktisyenleri uyanık olun koz vermeyin...[/B][/QUOTE]
hiç sanmıyorum ben sitelerine gırdım bakdım kac saatır tek kısı gıredı cıkdı :D o yuzden kendı sıtelerıne gırmeyenlerı buraya gelıp taraftar sitesinden istasistik toplucaklarını sanmıyorum :) |
[B]Ben en çok kale arkası tribünleri beyendim ........... [/B]
|
-->: --->: İşte SC Braga'nın 30.000 Kişilik Stadı
[QUOTE=enginaga58;388151][B]Ben en çok kale arkası tribünleri beyendim ........... [/B][/QUOTE]
Tamam, sana 2 bilet verelim. Nasılsa misafir de getirecen :rolleyes::D |
[QUOTE=adres58;388115][B]Ben size 2 gündür söylüyorum Tüm Braga taraftarı sitemizi geziyor diye.. Sitelerinde bizi haber yapmışlar Türkiye nin en büyük taraftarına sahip bir takımla oynayacağız diye ama biz stadda ne yapıyor 2 sivaas sivass ondan sonra başka bişi yok adamlar bakın nereleri inceliyor bunlar Braganın istatiktisyenleri uyanık olun koz vermeyin...[/B][/QUOTE]
[B]bizde onların sitesindeyiz gardaş... kısasa kısas :D[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:11. |