SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivasspor-Braga Macinda Göze Carpanlar? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19823)

bayram 20.07.2008 21:16

--->: Sivasspor-Braga Macinda Göze Carpanlar?

Bülent Uygun hocamız çok iyi biliyor bu işi acaba oda bizim gibi kahroldumu bu maçta sorarım size ne demek kiralık olarak gönderdiğin bir futbolcuyu kaleye almak ya akıl almaz bişey bu amatörce işler yapıyoruz teknik heyet bu gidişe bir dur demeli ilk gol hatalı ikinci gol hatalı grabaj maçında iki gol kurartı tamam volkan iyiydi ama grabaj takımı hafif takımdı ama lakin braga takımı avrupa standartlarında oynayan bir takım ama bunu kimse kaale almadı maalesef kahrettiler bizi

XXCakir58 20.07.2008 21:47

-->: Sivasspor-Braga Macinda Göze Carpanlar?

hakem braga tarafindaydi. Onlar foul yaptilar kartlar görmediler. Biz ise 7 sari kart gördük.

bayram 20.07.2008 21:51

evet haklısın çakır hakem çok adilsiz davrandı adilik yaptı bize sarı kartlar çıkardı boşyere ben bekliyordumki kırmızı kart ama çıkmadı kart hayret ettim

badboysefaa 20.07.2008 22:03

arkadaşlar siteden tepki alacagımı bilerek yazıyorum kimse kızmasın ama bu sene dua edelim sivasspor ilk 10 içinde yer alsın.işimiz çok zor diger takımlar süper transferler yaptı ya biz?ben sivassporun geçen sezonu mumla arayacagına eminim alınan adamlar 5 para etmez

DOGU_BEY 21.07.2008 00:35

BU KALECİYLE BU KADAR!!

[B][COLOR="Blue"][IMG]http://www.tumspor.com/manset/images/20080720213050.jpg[/IMG]

sen avrupa maçına çıkıyorsun karşında dişli basan bir takım var kaleye 3.lig ayarında Volkanı koyuyorsun böyle yaparsan adamlar acımaz atar gider!

maçtan önce bakıyoruz Akın ısınıyor maç başlıyor kalede volkan? bu ne çelişkidir?
adamı 2 gün önce kiralık listesine satış listesine koy sonra böyle önemli maçta kaleyi ver????

ilk maçta da gördük kurdurduğu baraj mübarek ambar gibiydi ister kızın ister eleştirin fakat Volkan süper lig ayarında bir kaleci değil Sivasın acil bir kaleci bulması lazım

olur bazen kötü oynarsın ama orda da seni kalecin kurtarır ama volkan bu çapta bir oyuncu değil!!!

ayrıca hayrettin solda döküldü,mehmet yıldız bencildi yeni transferlerden Bilica yı ise sağlam gördüm faydalı olacaktır

yorumlarınız bekliyorum saygılarımla[/COLOR][/B]

kadir0911 21.07.2008 00:41

--->: BU KALECİYLE BU KADAR!!

[B]Volkan [COLOR="Red"]Sivasspor 0:2 Sporting Braga[/COLOR] Konusunda yeter kadar firca yiyo, özel konu acmamiza gerek yok [/B]

kangal06 21.07.2008 00:43

evet volkan süper lig ayarında diil bence de ama akın ın cezası bitmiş miydi bilmiorm bitmişse volkan ı oynatmak büyük ayıptır kaleci mevkiinde böle değişiklikler yapılmaz 2 maçta süper uçtu diye adamı kaleye sokan zihniyet yanlıştır bunu maçtan önce bilsem aynı yorumu yapardım..

yalnız volkan zaten 3.kalecimiz diğer iki kaleci oynayamıyordu(bildiğim kadarıyla) yani volkan la devam edilmeyecek merak etmeyin..
herkes hata yapabilir ilk gole tamam derim ama 2.golde kesinlikle konsantrasyon problemi vardı ve bu problem tüm takımın üzerine çökmştü 2. yarıda .. yine de volkan a çok yüklenilmemeli akın cezalı diilse suç onu oynatmayanda

RK sTyLa 58 21.07.2008 00:46

nedim allaha havale ediyorum
volkan dünkü cocuk jani varja
zehir zembek ettiler allahda onlara ona göre versinler
ja braga nedirja
nedir ja nedir
!!!! sora taraftar yok
bulent abi suc benim diyor
hadi 2 macda görim seni

kadir0911 21.07.2008 00:48

[B]Akin bir mac cezaliydi, yani bugün [COLOR="Red"]yedek soyundu[/COLOR]!

Türk Futbolunda Kaleci sorunumuz var....

Rüstü, Volkan Demirel, Hakan Arikan, Kerem, Fevzi, Orkun bir kac örnek...

Ama Unutmayalim....Dünyanin en iyi Kalecisi, Petr Cech'de büyük agir faturali hatalar yapti... ;)[/B]

Divriği58- 21.07.2008 00:54

GRABALİ MAÇINDAN SONRA BU ADAMI BU GUNE KADAR NIYE OYNATMADILAR YAN TOPLARDA SUPER BU KALECI MUHTESEM DIYEN SIZLERDINIZ NOLDU 1 MACTA VEZIR 1 MACTA REZIL ETTINIZ BUNU BURDAKI KLAVYE REISLERINE SOLUYORUM GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI VOLKANI ALKISLADI DESTEK VERDI ... BU FUTBOL YENMEKTE VAR YENILMEKTE ONEMLI OLAN INSANLIGINI SAYGIYI GUVENI YITIRMEMEK BEN VOLKANA YINEDE TESEKKUR EDIYORUM ELINDEN GELEN BUYMUS SAGLIK OLSUN CANI SAGOLSUN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:18.