SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19839)

Deliilyasliyiz 21.07.2008 15:05

-->: DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ?

dişe diş kana kan.zaten bir sivaslı başka takımı tutuyosa yazıklar olsun hele gecen seneki beşiktaş-sivas macında actıkları sivaslı ayılar istanbulda ne arar pankartından sonra beşiktaşı sivas düşmanı olarak goruyom.

mysuskunx 21.07.2008 15:12

--->: DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ?

TABİ DÜŞMAN GÖRÜRLER BİZİ TAHTLARINI SALLADIK EVİRE ÇEVİRE YENDİK, KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ, O MİSAL BİZ HER YIL İNÖNÜDE BEŞİKTAŞI YENİP, HER YIL AVNİ AKER DE TRABZONU YENİP DALGA DEĞİL SAHİCİ ŞOW YAPIYORUZ, ONLARDA BÖYLE DALGA GEÇSİN, BİZ SOĞUĞU SERT, İNSANI MERT SİVAS'LIYIZ....
ONLAR BUNU NERDEN BİLSİN.....

cenk5821 21.07.2008 15:13

abilerim kardeslerim ben oraya duzgunce bi yorum yazdım ama adamlar o oyrumları kyup benımkini koymamislar yazık yaaaaa

XXCakir58 21.07.2008 15:37

-->: DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ?

yaziklar olsun. Ya insan utanir ya, sivasspor türk takimi, diger yabanci takimi degil. Insan kendi devletin takimini tutmaz mi?
Paylasim icin sagol.

Medusa 21.07.2008 15:48

bu taraftarlar kendi takımlarınıda biliyo ama haddini bilmio. kendi rezilliklerini ne çabuk unuttular acaba...bizim başımız dik çok şükür küme düşmemizi bekleyenler ömrünüz yetmez o günleri görmee sivasspor bi kere çıktı süper lige kimse düşüremez kümeye fln. it ürür sivasspor yürür :D

furky.b 21.07.2008 16:07

Iste Bu Buyuklugumuzun Isbatidir Bence..

Cekemiyorlar Bizi..

Bizi Cekemeyenler G.TLERINE Anten Taksin..

Belki Ceker!!

Adi ******** Insanlar!!..

oz.can 21.07.2008 16:13

Birde şunu söylemeliyim, sivasımızın iki maçına gelmiş bazı arkadaşlar erken konuşuyor. Ümitsiz olmayın bu takım bu oyunla 74 puan topladı, meraklanmayın yine toplayacak...
Ben her yigidonun her maçını izleyen biri olarak şahsi fikrim bu takım geçen seneki takımızdan daha iyi olacak, herkes de görecek inşallah...
Bilica ve oliviara takıma monte edilirse çok iyi olur. dünki maçta bu sinyalleri vewrdi ikisi de...

meteada 21.07.2008 16:23

ERTÖR RUMUZLU ARKADAŞA AYNEN KATILIYORUM. MAĞLUBİYETE SEVİNENLER KINA YAKSINLAR. AMA UNUTMASINLARKİ BU SENEDE BU TAKIM ONLARI ÇOK ÜZECEK.......

etzel1967 21.07.2008 16:26

bunları kaale almaya değmez...sallayın gitsin...

BirSubat2oo7 21.07.2008 16:38

Sivassporluyuz işte o kadar...

[B]Onlar şunu unutmasın.Biz asla Rum olmadık.Onlar için üzülmüştük.
Ama nerde delikanlılık.Dansözlere destek vermişiz.
Onlar Türkiyeyi temsil ettiklerinde boşuna onlarla beraber olmuşuz.
Zavallılar beter olacaksınız.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:40.