![]() |
--->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.
volkan iyi bir kaleci...iyi kaleciler de zaman zaman bu tür golleri yer...dünyanın bir numaralı kalecesi pet çekin nihattan yediği golü hatırlayalım...ayrıca ben volkanın yüreğini çok sevdim...işte böyle yürekli olmalı futbolcu dediğin...gerekirse üzüntüsünü belli etmekten de korkmamalı...yanındayız volkan...
|
[B][I]volkan ünlü hata yapılabilir........
çok şanssız bir gol yedin. umarım toparlarsın kendini.[/I][/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;390368]BİRDAKKA GARDAŞ.ARIYORUM RESİM....[/QUOTE]
İlk ben dedim ama olmadı kardeşim, eeee ne yaparsın burada yiğit çok... |
.............................................................................................................
|
--->: -->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.
[QUOTE=sevecen_sivasli;390416]NE DESTEĞİ BE DESTEKMİŞ
YAKTI İŞTE TAKIMI TAKIMI HER YAKANA VERİN DESTEĞİ[/QUOTE] Sana teşekkür etmek ıstıyorum başlarken, foruma bu mesaja cevap vermek ıcın uye oldum ... Ben Trabzonsporluyum acık acık yazıyorum bunu, Volkan Almanya'dan berı ızledıgım bır kalecı cok macını ızledım gelecegın kalecılerı sınıflamalarımda ılk 3teydı her zaman...Besıktas'a geldıgınde cok uzuldum cunku kendı takımıma ıstıyordum, ama orda oynayamadı gezmeye basladı ulkeyı son olarak Sıvas'ta ... Yıne gecmıs degıl kalecılerın olgun yasları 27 den sonra baslar, Volkan 25 yasında o zamana kadar boyle maclarda tecrube kazanacakkı olgunlasıp ustune ekleyerek daha ılerı gıdecek. her kalecı hata yapar, bugun mıllı takımdakı kalecımız Tolga'ya, Volkan'a, Rustu'ye bak hangısı hatalı gol yemedı, ama hepsı taraftar olarak arkalarında durulan ısım oalrak her zaman destegı arkalarında hıssetıler ve kalecı oldular .. kalecılık meslegını yenıden kesfetmeye calısan bırı ıcın bu kadar elestırı agır...Cek cumhurıyetı macını hepımız cabuk unutuyoruz o zaman bılek hakkı derken bugun kalecı yaktı denıyor.Şans her zaman Turk'un yanında olmuyor maalesef ... Hatalardan ders cıkararak daha ıyısını yapmaya calısmak her zaman takdıre şayandır.cok kısı gelır sıvasspora ama kuserek dargınlıkla degıl her zaman ıyı duygularla ayrılmalıdır kulupten... Saygılar |
[B]Volkan ünlü,Çok güzel bir kaleci.Sonuçta herkez hata yapar HATASIZ KUL YOKTUR.Önemli olan o hatayı bir daha tekrarlamamaktır.İnanıyoruzki VOLKAN ÜNLÜ böyle bir hata yapmaz.
Nasıl dünyanın en iyi futbolcuları penaltı kaçırıyorsa,kalecilerde böyle gol yiyebilir. Sivasspor-Braga karşılaşmasında talihsiz golü yedikten sonra seyircimizin büyük desteğini kutluyorum.[/B] |
VOLKANA LAF SÖYLEMEYE HELE HELE RAKİP TARAFTARIN HİÇBİR NEDENİ OLAMAZ.
BİZDE SÖYLÜYORSAK GEREKLİ CEVABI CUMARTESİ GÜNÜ 11 YİGİDO VERİCEK. |
[B]yanındayız volkan pes etmek yoqqq.......[/B]
|
Bravo Mustafa cok yerinde bir topic acmissin !!!! Simdi Volkana destek Zamani !!!!! Futbolda en zor mevki kaleciliktir, kaleci sahada arkadaslarinin yaptigi hatayi düzeltme sansina sahiptir ama ya kaleci hata yaparsa arkasinda hatasini düzeltecek hic Bir arkadasi yoktur yalnizdir,arkasinda sadece 3 tane direk ve file vardir, Top cizgiden iceri gectigi an kaleci yikilir, bir de taraftarlardan ters tepki geldigi an kariyerinin sonu gözlerinden film seridi gibi gecer. Unutmayalimki Milli kaleci FB li Volkan da cok hatali goller yedi. Fenerbahcede ve Milli takimda ama taraftar devamli Volkanin arkasinda durdu Sonuc malum Türkiye milli takimi cok iyi bir kaleci kazandi basinda cikan haberde Bir ingiliz takimi 10 Milyon Euro teklif etmis, Sebebi nedir Volkanin arkasinda Duran Hocasi ve taraftarinin takima verdigi güvenle FB, li Volkan Volkan olmustur.. Bizde su an Volkan ünlüye Bu destegi vermeliyiz,hatasiz kul olmaz inaniyorumki suan Volkan en fanatik Sivassporlu benim diyenden bile daha cok üzülüyor. Bizde onu tekrar kazanmaliyiz kaleciler kolay kolay yetismiyor Haydi volkan kaldir kafani ve önüne bak Futbolda Dün yoktur yarina bak.. Biz Taraftarlar sana inaniyoruz................
|
YÜZDE YÜZ DESTEK.................................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:14. |