![]() |
--->: BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK
bence bizim oyle birisine ihtiyacimiz yokkkkkkk..
|
Bu memlekette neden herkes herşeyden anlamak zorunda?
Aslında kimsenin bişeyden anlamadığı için galiba. Evet evet her alanda durumumuza bakılırsa doğru cevap bu... |
ismie bakılarak futbolcu alımaz davids emekliliği çoktan gelmiş kocaelispor sırf hava için aldı futbolcuyu.
dünya futbolu artık bireysel topcuların mücadelesi ile oynanmıyor yani takım olmadıktan sonra hangi transferi yaparsan yap gereksiz önce belli bir oyun mantalitesi ve düzeni olması lazım sivassporun basarısında 2 ligden gelen iskelet kadronun çok büyük önemi var namı yok die sivas bu topçularu gönderse idi simdiye çoktan lig A ya uçmuştuk |
[QUOTE=idhem;394094]Sayın abicim.
İsmini bilmiyorum ama yorumlarını zevkle okuyorum. Fakat şu konuda sana katılamayacağım.Biraz özeleştiri yapmak güzeldir.Kendimizi kandırmak gibi görünebilir çünkü.Bizim paramız yok bunu da görmezden gelemeyiz.Elimizdeki malzemeyle iyi bir yemek yapmak zorundayız mecburen.Gerçekçi olmakta fayda görüyorum ben.Biz buyuz,değişemeyiz. Kandilini kutlar ellerinden öperim.[/QUOTE] Öncelikle seninde kandilini kutlarım yeğenim, El öpenlerin çok olur inşallah :) Biz buyuz doğru bu lafına katılırım ama değişemeyiz lafına katılamıyorum,değişim gerçekçilikle eşdeğerdir,yani gerçekçi olursan ileriyi görebilirsen değişimede açık olmalısın. Forumun genel yorumlarına baktığım zaman karamsarlık seziyorum,olmaz gardaşlarım karamsarlığa yer yok,geçen yıl nasılki ligin tozunu attırdık bu yıl neden olmasın,değişen ne varki ? NOT : Tekrar yöneticilere buradan sesleniyorum,BU BAŞLIK SİVASSPORUN ŞANINA ve BÜYÜKLÜĞÜNE AYKIRI,başlığın kilitlenmesini talep ediyorum. |
bizim devran'ımız musa aydın'ızmız mohammed ali; miz var negerek var davids;e:)
|
[B]kocaeliyi bu sezon görcez ne davids'ler gördük :)[/B]
|
Gelsin 4 Eylül'e de görelim kilosu kaç kuruşmuş?..
|
iyi o zaman madem pele asırın futbolcusu bizde onu alalım :D
|
yapma arkadaş böyle ya...
ozaman bizim neden carlosumuz yok bizim neden ümitimiz yok bizim neden holoskomuz yok...:) |
bencede david´s gibi oyuncular bize lagzim deyil takimimiz oturmus durumda takimi bozmaya gerek yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:38. |