SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   2000'ler kulübü :))) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2004)

AyhanBayrak 02.09.2005 03:34

[QUOTE=gunay][b]sağol abim fazla yalnız kalmasın dedim serhan abi ve onur... nede olsa sık görüyolar birbirlerini :D abi sivasspor olunca iş değişiyo sende bilirsin... en iyisi yapılana kadar en iyi biz olmalıyız :D[/b][/QUOTE]

[highlight]aynen gunayim sana katiliyorum ama en iyisi zaten olmayacakki sana iyi geceler allah rahatlik versin sen git yatta bari yarinki performansin düsmesin malum is vakti yarin [/highlight]

HakkıTİMUÇİN 02.09.2005 08:26

[QUOTE=mesocan]Selamlar yeniden...

öncelikle sitenin yeni hali için ellerinize sağlık..

ben cidden bi süredir uzaktaydım.. malumunuz kaset çalışmalarım var ve promosyonumuz başlayana kadar menecerim basın mensuplarından ve hayran kitlelerimden uzak durmamı tembih etti.. ama ben dayanamadım yine de geldim... :D

Sizler olmadan Sivasım olmadan ben nasıl Mesut Bağrıyanık olabilirim ki...

(evet bu da ünlü olunca aldığım yeni soyadım.. :p )[/QUOTE]

[B]MESOS CANOS DORİTOS PANÇOS....OLUM İŞLETMESENE MİLLETİ KASET MASET DİYE.... SEN OKULUNU BİTİR ÖNCE....KASET SENİN NEYİNE ....KASETMİŞ PÖHHHH......

HA BU ARADA İNSANLAR SÖZ VERDİMİ TUTARLAR (ANLADIN SEN...ANLADIN)[/B]

Dağcı 02.09.2005 08:40

Darısı biz tembellere

[QUOTE=gunay][b]ewettt bu msj ile ultra_sivas ve serhankaburcuğun daha önce girmiş oldugu 2000'ler klübüne bende girmiş bulunmaktayım... formlara daha nize yazılar yazmak ve bu klüpte birçok üyelimizle yer almak bana ayrı bir gurur verecektir... [/b][/QUOTE]

Günay gardaş tebrikler . . . nice binli mesajlara :) :)

Kaptan-58 02.09.2005 08:42

[QUOTE=gunay][b]ewettt bu msj ile ultra_sivas ve serhankaburcuğun daha önce girmiş oldugu 2000'ler klübüne bende girmiş bulunmaktayım... formlara daha nize yazılar yazmak ve bu klüpte birçok üyelimizle yer almak bana ayrı bir gurur verecektir... [/b][/QUOTE]

TEBRİKLER... BEN DAHA YOLU YARILAYAMADIM... :)

kursad58 02.09.2005 09:16

günayım tebrikler gardaş

GuNaY 02.09.2005 09:18

[b]saolun gardaşlarım.... kaptan 1000'ler klübüne az kalmışsın sende :D[/b]

Kaptan-58 02.09.2005 09:44

[QUOTE=gunay][b]saolun gardaşlarım.... kaptan 1000'ler klübüne az kalmışsın sende :D[/b][/QUOTE]

EVET AZ KALDI 1 HAFTAYA KADAR 1.000 LER KULÜBÜNDEYİM....

metinumar 02.09.2005 09:52

Sevgili Günay Gardaş seni ve diger 2000 ler kulübündeki gardaşları tebrik ederim

Bizler burada daha çömeziz bizede bi kıyak yapında bizlerde 100 ler kulübüne girelim

GuNaY 02.09.2005 09:55

[QUOTE=metinumar]Sevgili Günay Gardaş seni ve diger 2000 ler kulübündeki gardaşları tebrik ederim

Bizler burada daha çömeziz bizede bi kıyak yapında bizlerde 100 ler kulübüne girelim[/QUOTE]
[b]est abim... biliyoruz çömez olmadığını klüpleri artırma dileğiyle side açın birer klüp abi 250-500-1500 falan gibi :)[/b]

twity_58 02.09.2005 11:26

waşşşşş abim benim 2000 ler kulubune girmiş de benım haberım olmamıs hayırlı ugurlu olsun abi sen mılenıum cagına girmisişin biz cag dısı kaldık :D:D neyse zaten sitede online ım da işte senın dedıgın gibi yazmaya erınıyorum :D neyse tbrıkler abimeeeeeeeeee helal olsunnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:29.