SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20095)

berat.demir 01.08.2008 21:49

--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?

[QUOTE=pala_ökkeş;396224]Esemes atıldığını nerden anlıyacağız ?
Yatırırım hesaba parayı,makbuzunuda burada paylaşırım,siavsspora katkım olmuşmu olmamışmı cümle alem görür.
Saygılar.[/QUOTE]

dayı varya essahtan adam gibi adamsın yav. Allah'ına gurban olam. Bu sözlerim essah sözdür ha. Sivasta lalığın oğlu varıdı dayı Sivasta baya menşurdu belke bilirsin. Çok deliganlıydı.
Dayı makbuza filan gerek yok dersin ki şu gadar yatırdım yazarsın buraya aslanlar gibi herkes de inanır ayakkabının topuğuna gurban olam dayı. Senin sözüğen inanmayacaz da kime inanacaz dayı yav.

Divriği58- 01.08.2008 21:50

[QUOTE=pala_ökkeş;396224]Esemes atıldığını nerden anlıyacağız ?
Yatırırım hesaba parayı,makbuzunuda burada paylaşırım,siavsspora katkım olmuşmu olmamışmı cümle alem görür.
Saygılar.[/QUOTE]

ben 2 kere attım kulup anlaşmıs oparatörle onay mesajı gelıyo bu mesajla sıvasspora 5 ytl katkı sagladınız dıye koskoca turkcell ın mılletı dolandırıcak halı yok ya

mustafa yiğit 01.08.2008 21:50

ben izmirden sivasspor sevdalısı açılsın böyle hesap hemen 12 aylık parayı fazlasıyla yatırayım işte gerçek sivaslı sadece 43 bin sivaslı

pala_ökkeş 01.08.2008 21:58

[QUOTE=Divriği58-;396231]ben 2 kere attım kulup anlaşmıs oparatörle onay mesajı gelıyo bu mesajla sıvasspora 5 ytl katkı sagladınız dıye koskoca turkcell ın mılletı dolandırıcak halı yok ya[/QUOTE]
Sen attın esemes tamam inandım,peki her esemes attım diyene nasıl inanacağız ?
Esemeslerin fotokopisini çekip burada paylaşsınzlar bizimle ozaman.

oz.can 01.08.2008 22:01

HAYIR DEMEK MÜMKÜN DEĞİL FAKAT;
Bu sözü geçen 40 bin üye gerçekten yiğidomu değilmi bunu anlamak için önce bu konuya 30 bin cevap gelsin de görelim ya da diyelim ki bu iş olur, bırakın para yatırmayı cevap bile verecegimizi zannetmiyorum.
Yine de Allah'tan ümit kesilmez. Görelim bakalım cevapları önce...

titizyiğido 01.08.2008 22:02

ne yani şimdi burada yaptığımız yardımın makbuzunun fotokopisinimi yayınlıyacaz yardım yapmışsam yapmışımdır kimseyi inandırmak zorunda değilim şahsen

ibrahim58 01.08.2008 22:03

arkadaşlar ben ortaya koyduğum bu fikrin arkasında olacağım.benim gibi düşünen yiğidolar arkadaşlarına iletsin lütfen.bu gerçek bir yiğidonun gerçek sivaslıya olan feryadıdır.iş işten geçmeden bu kadar fedakarlık yapan bir sivasspor klübü varken,sivaslıyım diyenler bu feryada kulak verin.yiğidonun adını dünyaya yazalım.ta bi gerçekten yiğido iseniz.delikanlı adamın tuuttuğu takım nüfüs cüzdanında değil yüreğinde yazılıdır.hepinizin yüreğinde sivasspor yazması dileğiyle.

pala_ökkeş 01.08.2008 22:07

[QUOTE=ibrahim58;396244]arkadaşlar ben ortaya koyduğum bu fikrin arkasında olacağım.benim gibi düşünen yiğidolar arkadaşlarına iletsin lütfen.bu gerçek bir yiğidonun gerçek sivaslıya olan feryadıdır.iş işten geçmeden bu kadar fedakarlık yapan bir sivasspor klübü varken,sivaslıyım diyenler bu feryada kulak verin.yiğidonun adını dünyaya yazalım.ta bi gerçekten yiğido iseniz.[COLOR="Red"]delikanlı adamın tuuttuğu takım nüfüs cüzdanında değil yüreğinde yazılıdır.hepinizin yüreğinde sivasspor yazması dileğiyle[/COLOR].[/QUOTE]

İşte bunu niçin makbuzu yayınlayın diyoruz,
Yok öyle 40 bin üyem var diyecen,benden iyi sivaslı yok diyecen ama iş desteğe sıra gelince piyasada kimse yok.
Sivassporu desteklemek için sivaslı olmak gerekmiyor.
Saygılar ve yeğenime alkışlar.

yigido_furkan 01.08.2008 22:14

-->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?

eger boyle bır kampanya olsun bnde varım Yıgıdo sozu

pala_ökkeş 01.08.2008 22:19

[QUOTE=berat.demir;396230]dayı varya essahtan adam gibi adamsın yav. Allah'ına gurban olam. Bu sözlerim essah sözdür ha. Sivasta lalığın oğlu varıdı dayı Sivasta baya menşurdu belke bilirsin. Çok deliganlıydı.
Dayı makbuza filan gerek yok dersin ki şu gadar yatırdım yazarsın buraya aslanlar gibi herkes de inanır ayakkabının topuğuna gurban olam dayı. Senin sözüğen inanmayacaz da kime inanacaz dayı yav.[/QUOTE]
Gardaşaım sağol,
Benzetmen için tşk ama bizim bıyıklarımız kabadayılık için değil,lalığın oğlu meşhur sivaslı kabadayı gibi anılmak güzel ama günümüzde kabadayılık yürektedir,söylemdedir,gönüldedir.
Saygılar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25.