![]() |
-->: sivasspor.com buluştu(fotolar)
[B]herkes görevini yapsaydı,iş ehil (!) olmayanlara kalmazdı :)[/B][B]site [/B][B]fotoğrafçısı resim çekti de izin mi verilmedi ?
rüştü abi sizi böyle dar,küçük yerlerde ağırlayacak değiliz.gerekirse sivasa denizi getirecez sizi öyle ağırlayacaz :)[/B] |
[QUOTE=yigiter187;399256][B]herkes görevini yapsaydı,iş ehil (!) olmayanlara kalmazdı :)[/B][B]site [/B][B]fotoğrafçısı resim çekti de izin mi verilmedi ?
rüştü abi sizi böyle dar,küçük yerlerde ağırlayacak değiliz.gerekirse sivasa denizi getirecez sizi öyle ağırlayacaz :)[/B][/QUOTE] gençlerin önünü açmak lazım diye şey yapıyorum :) malum seneye sivasta olmayabilirim.. denize ne gerek varki AKSU muz var işte :) |
--->: -->: sivasspor.com buluştu(fotolar)
[QUOTE=yigiter187;399256][B]herkes görevini yapsaydı,iş ehil (!) olmayanlara kalmazdı :)[/B][B]site [/B][B]fotoğrafçısı resim çekti de izin mi verilmedi ?
rüştü abi sizi böyle dar,küçük yerlerde ağırlayacak değiliz.gerekirse sivasa denizi getirecez sizi öyle ağırlayacaz :)[/B][/QUOTE] Estağfurhullah gardaş, ben deniz meniz istemem, Sivas'ımın toprağında nerede olursa olsun, yeterki hep beraber oturup sıcak çayla sıcak sohbet edelim. :) |
--->: sivasspor.com buluştu(fotolar)
ohhh ne güzel....................................
|
[B]Bu güzel buluşmayı organize eden ve gerçekleştiren[/B]
[B]arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.[/B] [B]Bu sefer aranızda olamadım, ama bir sonraki buluşmada[/B] [B]aranızda olmayı çok arzu ederim ve şeref duyarım.[/B] [B]Jakobieen ve Yigiter Hocam,[/B] [B]katılımcıları, resimlerden sırayla tanıtma imkanımız var mı ?[/B] [B]Emeği geçenlere ve katılımcılara tekrar teşekkürler.[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]resimler süper olmusda
hani devami bu kadarcikmi cektiniz bide resimdekiler kim oldugunuda yazsaniz bi zahmet???[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I]Güzel, sıcak ve samimi bir buluşma gerçekleştirdik.
Yapacağımız diğer önemli organizasyonlar için bir girizgah oldu. Katılımcıların hepsi bir birinden kaliteli ve hoş sohbet arkadaşlardı. Herkese tek tek teşekkür ederim. [/I][/B] |
[B]evet ben de burda kiskanclik icindeyim :)
en kisa zamanda gorusmek uzere/...[/B] |
--->: -->: sivasspor.com buluştu(fotolar)
[QUOTE=myway;399318][B]evet ben de burda kiskanclik icindeyim :)
en kisa zamanda gorusmek uzere/...[/B][/QUOTE] [B]İnş sızınlede gorusuruz SaygıLarLa[/B] |
[B]hayırlı olsun Allah ayırmasın devamlı buluşursunuz artık[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:45. |