![]() |
--->: Tribün uyudu!
taraftara bu kadar yüklenmeyi bırakın.öncesinde taraftarı bloke eden sivasspor yönetimi.taşkınlık istenmiyor.istensende bilinçsiz taşkınlığın kontrolüde zor.
taraftar eğitici ve bilinçlendirici bir çalışma yok.öyle olunca bir süre bağırılıyor.ondan sonra susuluyor. bir kere sahaya ateşleyici gurupların dağıtılması gerekir.futbolcusnun motivasyonuna nasıl katkısı olacak o kınuda üç yıldır planlı bir çalışma olmaması sadece yönetimin kusurdur. |
-->: Tribün uyudu!
ARKADAŞLAR STADA GİRERKEN ÇEKTİRİLEN EZİYETLERİ NEDEN YAZMIYO KİMSE HEMEN TARAFTAR SUÇLANIYO.İNSANLAR 2 SAATTE ZOR GİRDİK STADA KOMBİNE OLDUGU HALDE.İNSANLARDA ENERJİ KALMADIKİ BAGIRSINLAR.
|
Bunlar bilinen şeyler arkadaşlar artık görüldüki yönetimin bu duruma bi el atması gerekıyor biz futbol şehri değiliz faha yeni yeni futbol kültürümüz oluşuyor ne kadar geride oldugumuz ise her sivas taki macımızda ortaya cıkıyor bırakın bağırmayı alkışlamaktan yoksun saygı duruşunu bile beceremıyoruz burada yönetımde suclu tafaftarı coşturacak bi oyuncu trasfer edilmeliydi...
|
-->: Tribün uyudu!
YÖNETİMDE UYUDU.TARAFTAR STADA GİREBİLMEK İÇİN DIŞARDA BİRBİRİNİ EZERKEN YÖNETİMDEN KİMSE ORTADA YOKTU .HERKES YÖNETİMDEN BİRİNİ ARADI AMA MAALESEF KİMSEYE ULAŞAMADI
|
ne zamn uyumuyorlar kıı........
|
EVET SİVASSPOR TARFTARI NEDEN BÖLE BİLMİYORUM TARAFTAR VARMIYOKMU BELLİ DEĞİL BÖYLE YAPACAKLARSA EVDE MAÇLARINI İZLESİNLER DAHA İYİ
|
yaw arkadaslar cok haklisiniz bir kopukluk var deslemede bir grup var ben maratondaydim benim sol tarafimda kalan grup superdi destek yok ben ilk defa maca geldim butun maclari tvden seyrediyordum ordan izlemek daha guzelmis...herkes bu gruba katilsa keske
|
ONLARDAN GELECEK HAYIR ALLAH'DAN GELSİN.*****YİGİDO GENÇLİK*****
|
[B][COLOR="DarkRed"]herkez yazıyor icraat yapan yoqya..!!!
yaşasın memleketıne sahıp cıkan sıvas genclerıne..!!![/COLOR][/B] |
haziran ayının 26 sında bir gurup kurulacak adı yiğidolar olacak.türübün taraftar görecek diye atıp tutan birileri vardı siteden bazı arkadaşlar bu atıp tutana şizofren demişlerdi.bende oluşum hoşuma gitiği için kızmıştım o arkadaşlara.şimdi sezon başladı görüyorum ki kızan arkadaşlar haklı imiş.meğer adam gerçekten atıyormuş.yazık ya atıp tutuyorlar bizleride boşuna heveslendiriyorlar.ben de kendi kendime inşallah bu sne türübünlerimiz hep birlik olur diye ummuştum.yazıklar olsun insanları kandıran bu mantığa.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:20. |