![]() |
Site üyeler dikkat??
Şuanda sitemizde 43.000 ustunde uye var ama bunların 3 te 1 ini bile zor goruyoruz ve uye çoğalıyor die sevınıyoruz bu gereksiz uyeler hakkında ne yapmalıyız ???
bılgısı varsa solesın site yonetımı bızlerıde bılgılendırsın |
--->: Sitemiz Hakkında Görüş ve Önerileriniz
[B]Anket Şeçenekleri
*Ruh hali eki *Resim Boyutlandırma *Top "X" İstatistikler *Profilimi Kimler İnceledi *vB Blog *Avatar seçme *Moderatör ve site görevlisi İstatikleri *Üye not defteri *Bence böyle birşey olmalı (mesajınızda açıklayın) Bunlardan birisi acilen yapılmalıdır diye düşünüyorum.[/B] |
-->: Sitemiz Hakkında Görüş ve Önerileriniz
yav arkadaşlar ben konu açamıyorum şuna bi çare bulun konu açamıyorum konu hadin bana bir an önce cevap verin ben nasıl başlatacam konu
|
bence herşey çok güzel...............
|
:confused:site hakkında görüslerimiz iyi güzel hosta ben niye konu acamıyorum arkadaslar yardım etmenizi istiyorum biligilerinizi özel mesaj la atarsanız sewinirim
|
[B][QUOTE=YigidoGenclik38;410654]:confused:site hakkında görüslerimiz iyi güzel hosta ben niye konu acamıyorum arkadaslar yardım etmenizi istiyorum biligilerinizi özel mesaj la atarsanız sewinirim[/QUOTE]
Arkadaşım sitede önceden herkez konu açabiliyordu ama Sonradan gelen tepkiler ile kaldırıldı. Sitede biraz mesaj çokluğunu olmalı , birazda üyeliğiniz ne zaman oldu. İleriki dönemlerde açabilirsiniz.[/B] |
GÜNCELLİĞİNİ KAYBEDEN KONULARI AÇMAYIN
|
50.000. ÜYEYE ÖDÜL VERİLSİN.
BUGÜN İTİBARİYLE 44000.ÜYEMİZİ DE ARAMIZA KATMIŞ BULUNMAKTAYIZ.
SİTEMİZ GİDEREK BÜYÜYOR,GENİŞLİYOR.SİVASLI GENÇLERİMİZİ,TARAFTARLARIMIZI SİTE ETRAFINDA TOPLAMAK AMACIYLA 50.000. ÜYEYE ÖDÜL VERİLMESİNİ İSTİYORUM. BU KAMPANYA HEM SİTEYE HEM DE TARAFTARLARIMIZA RENK VE HEYECAN KATACAKTIR. SAYGILARIMLA |
dün gece kayıt olmama rağmen konu açamıyorum
|
merhaba
kulübün ingilize kursuna nasıl kayıt yaparım;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:32. |