![]() |
--->: Tribün isimleri değişti mi?
[QUOTE=HaSiVasLıM58;410247][COLOR="DarkRed"][B]Aslında ok yönlü bir tabela gerekli
<-------------<TARAFTAR <-------------<İZLEYİCİ <-------------<ÇEKİRDEKÇİ..![/B][/COLOR][/QUOTE] [B]Seni ayakta alkışlıyorum... Ben 40 yaşına geliyorum ama bana bir yer bulamamışsınız. <----------------------< ÇILGIN YAŞLI :):)[/B] |
hadi yazan yalnışlık yapıp yazmış hiç kimse bu ne kardeşim bu yazı yalnış olmuş dememşmi, demediği gibi bi de tutup asmış .Çok büyük ayıp
|
[B]Madem böyle birşey yapılıyor daha dikkat edilmesi gerekir...
Gene de güzel şeyler oluyor küçük şeylerden yapılanları görmezlikten gelmeyelim dimi...[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]İşin enteresan tarafı bakalım kaç gün o tabale asılı kalacak ben diyorum yine bir haftayı bulur:D:D:DEeee bir sürü maliyet söktür düzelt getir Teferuatlı iş çok zor :)[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=adres58;410364][B]Seni ayakta alkışlıyorum... Ben 40 yaşına geliyorum ama bana bir yer bulamamışsınız.
<----------------------< ÇILGIN YAŞLI :):)[/B][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"]Abi bizde senden Aşağıyı sayılmayız yaş oldu 28 hele şu son iki günde saçlarım ağrıdı inan bana birden oniki yaş yaşlandım sanırım bu tabela ikimizede lazım güzel bir serigrafi yaptırırız..:D[/COLOR][/FONT][/B][/FONT] |
yazan yazmış asanda asmış da hiçmi görüp kimse müdahale etmemiş?ne diyelim yigido hoşgörülü olmak lazım hadi hayırlısı.eh artık biri görürde düzeltir umarım.
|
hayırlı olsun yabancı deyil oda bizden biri
|
[QUOTE=handsome5867;410226]o tabelayı yazan da asan da mı hiç dikkat etmemiş kake arakası yazmışlar :d[/QUOTE]
hadi yazan görmemiş, asan da baştan savmış...hiç mi asılsıktan sonra okuyan olmamış...kake ne demek yahu... |
-->: Tribün isimleri değişti mi?
yazanda da asanda da kabahat varda böyle haberde olmaz arkadaşlar daha önemli dikkat çekici eski haberler nerede o tabelanın maliyeti en fazla 20 ytl haberı yapan hayrına değiştirsin bizde eline sağlık diyelim sitenin kalitesini böyle basit haberlerle düşürmeyelim
|
büyütmeyin yaww gözden kaçmış heralde bir l harfi alın yapıştırın olsun bitsin işte
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:28. |