![]() |
Geliyoruz..
Herkese Selamlar .....
Yiğidolarin Gücünü Tüm Türkiye Görecek |
Sivasspor, Galatasaray'dan korkmuyor
[b] Sivasspor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında hafta sonunda deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde Teknik Direktör Werner Lorant yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenman öncesi Alman teknik adam, yaklaşık yarım saat oyuncularıyla konuşarak, Galatasaray karşılaşmasının önemini vurguladı. Neşeli bir ortamda geçen idmana Almanya'nın Münih kentinde belinden ameliyat olan kaleci Petkoviç, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Balili ile Kalla ve A-2 Milli Futbol Takımı'nda bulunan Hayrettin katılmadı. Antrenman sonrası Lorant, kaleye geçen kaleci antrenörü Aydın Artanlar'a penaltı attı. Antrenman sonrası açıklamada bulunan Teknik Direktör Werner Lorant, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyerek, "Ligde hafta sonu Galatasaray, ardından da Trabzonspor ile karşılaşacağız. Galatasaray maçı benim için çok önemli. Oyun disiplininden kopmadan mücadele edip, rakibin isminden korkmazsak İstanbul'dan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum" dedi. Sarı-kırmızılı takımdan çekinmediklerini belirten Alman teknik adam, "Galatasaray büyük takım. Ancak onlardan çekinmiyor ve korkmuyoruz. Diğer takımlara karşı oynadığımız futbolu Galatasaray maçında da sergileyeceğiz. Sarı-kırmızılılara sahada sergilediğimiz futbolla sürpriz yapmayı planlıyoruz. Ben Galatasaray ile iki kez karşılaştım ve ikisinde de kazandım. Bu sezon ise Sivasspor'un başında 3. kez karşılaşacağım. Ancak bu bambaşka bir maç" diye konuştu. Taraftarlara da seslenen Lorant, Galatasaray deplasmanında Yiğidoların kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını kaydetti. [/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |