![]() |
--->: Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?
[B]Dun gene muhtesemdi takimin her ataginda onun imzasi vardi...[/B]
|
Mehmet Yıldız, Musa, Bilica ev Faruk çok iyilerdi. Tum ise çok kötü, ne yaparız bilmiyorum bu adamla ...
|
her zamanki gibi takım olarak hepsi yıldızdı
|
hepsi muhteşemdi ,bu başarının devamı gelir umarımm
|
Maçı izlemediğim için herhangi bi yorum yapamayacağım.
|
ayrım yok hepsi..............................................
|
Yerinde müdahaleleri, soğuk kanlılığı ve topu oyuna sokuşu ile Bilica, Mehemt Yıldız ve Faruk'tan bir adım önde ama. Faruk, Mehmet Yıldız, Musa ve Abdurrahman da göze batanlar arasındaydı.
. |
Bence Faruk Cok Iyi Oynadi,. Cok Kostu Iyi Mucadele Etti.. Bence Bu Sezonun Bizim En Isabetli ve Dogru Transferimiz ; Faruk Bayar..
Bilicayi Da Iyi Gördum Insallah Devami Gelir.. |
-->: Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?
bence maçın yıldızı takım bütünlüğü maçın ayrı bir yıldızı olmamalı benim görüşümce bizim takımın anadolu yıldızı olduğu bir daha gözler önune serilmiştiz ve bunu tüm tv yorumcularıda türkiyede pazar günü oynamış olduğu buyrsa maçında görmüştüz takımın yıldızı ruh bütünlüğü diye düşünüyorum
|
ben takımın yıldızı olarak 12 inci oyuncu yiğodu gençlik i görüyorum.susmadılar.ancak bu gurubun biraz daha gösteri türü organizasyonlar için bilinçlendirilmesi ve yönlendirilmesi lazım.taraftar üzerine hakim konuma getirlmeleri gerekiyor.ilerleyen süreçte bu eksiklikler giderilecektir umarım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:33. |