![]() |
--->: Eskişehirspor - SivasSpor
[B]kadro aynı kadro başarılar Sivasspor...[/B]
|
-->: Eskişehirspor - SivasSpor
[B]bu maçı alacağız işallah 0-2 maç bizm olacak[/B]
|
yani sivaslı kardeşlerimden özür diliyorum sizin sitenizde kendi reklamımızı yapmak istemiyorum sizin sitenizde ahkam kesecekte değilim ben burada bir kaç günlük misafirim ama bazı sözler kanıma çok dokunuyor ve kendimi tutamıyorum esse kim ne efsanesiymiş sözlerindede kendimi tutamıyorum önceki mesajımda biraz sertleştiysem tekrar özür dilerim bu konuda anlayış bekliyorum...
|
[COLOR="DarkRed"][B]lig tv geçen sezonki yaptıgını bu sezonda yapıyor.....yazıklar olsun lig tv[/B][/COLOR]
|
Geçen sene Aralıkta Eskişehir'deki bir kahvede Eskişehirli arkadaşımla Eskişehirspor'un maçını seyretmiştik.Es es'i canı gönülden desteklemiştim.Kaderin bir cilvesi ki bu sefer Sivassporumun karşısına çıkıyor Eskişehir.Önce can sonra canan tabiri gereği Sivasspor inşallah kazanır diyorum.
Bu arada Eskişehir'in Eskişehir olduğu zamanlar trübünde şu slogan söylenirmiş hep.babam öğretmişti banana da.Hop Hop Hop,Güm Güm Güm,Kırmızı Şimşek Hey Hey Hey... |
bugün cok zor bir maç bizi bekliyor
yenmek çok güzel olur ama sanki bana berabere bitecek gibi geliyor... |
sivas için rahat bir maç olmayacak ama 2-1 sivasspor alır maçı...
|
[QUOTE=ceyhad;414445]yani sivaslı kardeşlerimden özür diliyorum sizin sitenizde kendi reklamımızı yapmak istemiyorum sizin sitenizde ahkam kesecekte değilim ben burada bir kaç günlük misafirim ama bazı sözler kanıma çok dokunuyor ve kendimi tutamıyorum esse kim ne efsanesiymiş sözlerindede kendimi tutamıyorum önceki mesajımda biraz sertleştiysem tekrar özür dilerim bu konuda anlayış bekliyorum...[/QUOTE]
Kardeş proplem yok. Yorumunda da okadar büyük bir aşırılık yok. Eskişehire Sivas maçından sonra başarılar dileriz. |
haydi sivassporum yende gel bugun
|
-->: Eskişehirspor - SivasSpor
[B]Radiodan Yayın Varmı ? ?[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:30. |