![]() |
--->: FENER MAÇINI SATTILAR MI DENİLMESİNİ İSTEMİY
aramızda GS sempatizanları varda ondandır
|
maça gelmek istiyen her türlü gelir mübarek KADİR GECESİ'ni bahane etmez
|
[QUOTE=ozer10;417548]satılmış lafını onlara yedirteceğiz inşallah
maçı sattılar lafını biliyorsunuz herkes söyler bu lafa kızıyoruz ama içimizdede bu lafa hak veren kişi çoktur ne olursa olursun fenere 4 eylül ü cehennem e çevireceğiz umarım es es maçı gibi oynamayız ii bir performans gösterir feneri yeneriz[/QUOTE] özerr seni galatasaray maçındada izleyeceğimm o maçtaa yorumlarını merakkk ediyorummm nee kadarrr sivaslısınnnn . gerçi resminden nee kadar olduğu bellii oluyorr amaaa. normal karşılamamızz lazımm senin gibi devşirmelerr osmanlıdan berii varrrr buu seninn suçunn değillll |
Artık şu feneri yenip bu spekülasyonlara son vermemiz lazım.Hadi YİĞİDOLAR parçalayın feneri
|
dıyenler bellı fenerı yenemezsın gslıler ayaklanır gsyı yenemezsın bjklıler zaten kıl tırapzonlular herseye muhalefet. ama hersey buraya kadar BU MAÇTA STADIN ÇIKIŞ KAPISI YOK!!!
|
-->: FENER MAÇINI SATTILAR MI DENİLMESİNİ İSTEMİYO
[COLOR="Black"][B]bu konu her sezon yaşanıyor.sivasın ne zaman puana ihtiyacı olduğu anda hep fener ile oynuyor oynadığında ise sivas kaybettiğinde konuşulan bu : sivas maçı yine sattı,satmasada fenere bu maçı vermek zorunda niye diyorum?: çünkü hep fenerli futbolcular sivasspora ücretsiz gönderdiği için. şu konuşmayı her sezon yaşıyorum.artık bundan usandık yani artık sivas bu takımların yenmesini istiyoruz.artık sivassporunda bir sesini çıkarmasını istiyoruz.ama inşallah bu hafta cuma günü feneri kendi evinde devirmesini istiyorum. [/B][/COLOR]
|
inşallah kadir gecesiakşammı feneri yenerek geçen seneki aldıgımızyemilligiyi telafiederiz
|
biz fb ile 6 maç yaptık...2 kez berabere kaldık...istanbulda az kalsın yeniyorduk 2 sezon önce...geçen sene ise fb çok güzel oynadı ve kazandı...hem şampiynluğa giden sivas maçı rakibi olan fb ye neden satsın...bu beyinsiz adamlar bunu akıl edemiyor mu???
|
[B]Bize bunu yakıştıranlar ilk önce kendilerine baksınlar bizim başımız dik alnımız aktır...
Bunu herkes böle bilsin...[/B] |
-->: FENER MAÇINI SATTILAR MI DENİLMESİNİ İSTEMİYO
[B]sivassporun sivasın gururunu,onurunu satacağını düşünenler sivaslılığından utansın,ben sivaslıyım demesin!![/B]
[B]bu maça sivasspor için değil de fenerbahçe için gelip de "maçı satılar" diyenler de ben sivaslıyım demesin..biz hep tribündeyiz..rakibi görmek için değil mehmetimi,musamı,balilimi görmek için statyız ve ömür oldukça hep ordayız.. alexi carlosu görmeye gelenler sivasspor hakkında yorum bile yapmasın!![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:55. |