SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   MERAK ETME ANNE ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20974)

EyüphanAydın 25.09.2008 20:02

--->: MERAK ETME ANNE !

[B][QUOTE=casus84;418318][B][COLOR="Red"]Bayılıyorum bu çocuğa yawwww..... :D :D :D
Kendi gençliğimi görüyorum...
Kimse yapamaz yazı yazmayı ama bu çocuk yapıyor işte...Bu çocuğun ruhunda var sözel okumak...Eyüphan sana dedim ya sayısala geç boşver olm sen bu yolda devam et :D :D :D şaka hee sayısala geç
''En hakiki mürşit ilimdir,fendir..Sözel değildir,Eşit ağırlı hiç değildir yawww''Ünsal Atasözü :D[/COLOR][/B][/QUOTE]

Saol Deplasman arkadaşım Ünsal :D Yazın için ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca bayılıyorum demişsin ama hiç bayıldığını görmedim :D Yalan söyleme ! :rolleyes:

Atasözünde ayrıca yazına güzellik katmış TEŞEKKÜRLER.[/B]

davulcu 25.09.2008 20:42

eyvallah kardeşim ÇOK GÜZEL YAZMIŞIN nede olsa meslektaşız( davulcuyuz )ikimizde:D

EyüphanAydın 25.09.2008 20:48

[B][QUOTE=davulcu;418343]eyvallah kardeşim ÇOK GÜZEL YAZMIŞIN nede olsa meslektaşız( davulcuyuz )ikimizde:D[/QUOTE]

Saol aynı mesleğe mensup olduğumuz'un vermiş olduğu bir dinamiklik :D[/B]

XXCakir58 25.09.2008 20:55

-->: MERAK ETME ANNE !

Allah anamizi, babamizi, bütün ailemizi bizden ayirmasin. Annenin hakki cok biz cocuklarin üzerlerinde, cennet Annelerin ayaklarin altindadir. Annelerimiz bizi 9 ay karninda sonrada hayatimizda bize bakarlar, gece gündüz uyanirlar bizim icin. Baba ise biz cocuklar icin gece gündüz demeden calisirlar, bize bakmak icin. Hatta bize bisey oldugunda, hasta oldugumuzda ilk kosan kisi onlardir.
Hicbir 2. Kisi, birincinin yerini tutamaz. Allah bizi onlardan eksik etmesin, allah hepsine uzun ömürler versin.
Paylasim icin sagol.

EyüphanAydın 25.09.2008 21:19

--->: -->: MERAK ETME ANNE !

[B][QUOTE=XXCakir58;418356]Allah anamizi, babamizi, bütün ailemizi bizden ayirmasin. Annenin hakki cok biz cocuklarin üzerlerinde, cennet Annelerin ayaklarin altindadir. Annelerimiz bizi 9 ay karninda sonrada hayatimizda bize bakarlar, gece gündüz uyanirlar bizim icin. Baba ise biz cocuklar icin gece gündüz demeden calisirlar, bize bakmak icin. Hatta bize bisey oldugunda, hasta oldugumuzda ilk kosan kisi onlardir.
Hicbir 2. Kisi, birincinin yerini tutamaz. Allah bizi onlardan eksik etmesin, allah hepsine uzun ömürler versin.
Paylasim icin sagol.[/QUOTE]

Kardeşim teşekkürler çok güzel anlatmışsın.[/B]

orhanyıldız58 25.09.2008 21:27

[COLOR="Red"][B]Güzel Yazmıssın Eyüphan.. Yazılarının Devamını Beklerız... :D[/B][/COLOR]

konartr58 25.09.2008 21:29

bazı yazılar vardır.Ben yazsam ancak böyle olurdu diyeceğimiz ve benimseyeceğimiz yazılar.İşte eyuphanın bu yazısı da bu türden bir yazı.
bu yazıda o kadar güzel sivasspo sevdalısı gençlerin yaşadıkları yansıtılmış ki ne yorum yazsak bu güzelliği karşılayacak düzeye ulaşamaz.
hani balın üstüne hangi tatlı yense balın tadını keser ki,bu yazının üztüne hangi yorum yapılırsa yapılsın bu yazının önüne geçemez.
eyuphanı çoktandır bu siteden takip ediyordum.bir farklılığı olduğunu,yaşının ve eğitiminin üzerinde bir donanıma sahip olduğunu gördüm.onun kapasitesini ilk gören farkecen olmayı ilerleyen süreçte onu tanıdıkca ben de gurur duymaya başladım.iyi ki tanımışım farketmişim diye.
evet eyuphan ne güzel yansıtmışsın anne sevgisi ile sivasspor sevgisinin çatışmasını.aslında çatışmada denemezde anne yüreği derler ya o endişe.
ama sen türkülerde vardır ya "iki büyük nimetim var.biri anam biri yarim."sen o türküyü biri anam biri sivas'a dönüştürmüşsün.
sağol eyuphan.seninle gurur duydum.

yigidomustafa58 25.09.2008 21:30

[B]her maça gittiğinde yaz kanka bunları...[/B]

EyüphanAydın 25.09.2008 21:38

[B][QUOTE=konartr58;418390]bazı yazılar vardır.Ben yazsam ancak böyle olurdu diyeceğimiz ve benimseyeceğimiz yazılar.İşte eyuphanın bu yazısı da bu türden bir yazı.
bu yazıda o kadar güzel sivasspo sevdalısı gençlerin yaşadıkları yansıtılmış ki ne yorum yazsak bu güzelliği karşılayacak düzeye ulaşamaz.
hani balın üstüne hangi tatlı yense balın tadını keser ki,bu yazının üztüne hangi yorum yapılırsa yapılsın bu yazının önüne geçemez.
eyuphanı çoktandır bu siteden takip ediyordum.bir farklılığı olduğunu,yaşının ve eğitiminin üzerinde bir donanıma sahip olduğunu gördüm.onun kapasitesini ilk gören farkecen olmayı ilerleyen süreçte onu tanıdıkca ben de gurur duymaya başladım.iyi ki tanımışım farketmişim diye.
evet eyuphan ne güzel yansıtmışsın anne sevgisi ile sivasspor sevgisinin çatışmasını.aslında çatışmada denemezde anne yüreği derler ya o endişe.
ama sen türkülerde vardır ya "iki büyük nimetim var.biri anam biri yarim."sen o türküyü biri anam biri sivas'a dönüştürmüşsün.
sağol eyuphan.seninle gurur duydum.[/QUOTE]

Saygıdeğer Hakkı Abi,

Böylesi bir yazı için , böylesi hoşnut bir yazıyla karşılık vermeniz beni çok sevindirdi.

Tabikide sizin gibi değerli bir insanlardan böylesi güzel sözleri işitmek kulaklarımdaki pasları açtı desem yeridir.

Tabikide önemli olan o zamanki ruh hali ve bakış açısıydı.O anda bende bunları görmüş ve sizin verdiğiniz nasihatlar doğrultusunda bunları yazmış bulunmaktayım.

Yinede verdiğiniz bu değerli sözleri kulağımda bir küpe olarak kabul buluyorum.Her zamanda lazım olduğu yerde çıkarıp kullanacağım.

[/B]

velibircan 25.09.2008 22:48

[QUOTE=lise!mustafa;418125][B][COLOR="Blue"]Kardeşim Çok Güzel Olmuş.Bu yazıyı Deplasmana kaçıp gidenler çok iyi anlar.Böyle Bir günde aglattın rahatladım be kardeşim çok sagol
[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]harbi ağladın mı ? .[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:28.