![]() |
--->: Mehmet'i Avrupa'ya Almak İsterim
mehmetin takımdan ayrılmasını kesinlikle istemiyoruz ama birgün ayrılırsa bu kesinlikle avrupa olmalıdır
|
[B]gerek yok Mehmet Sivasspor da mutlu...[/B]
|
[B]Bayram Tutumlu çok kurnaz birisidir daha şimdidin Mehmet'e piyasa yapmaya başladı...[/B]
|
Alla Alla Nerden ciktin be adam yuru git..
Bulasma Bize.. Mehmetimiz Bizde Kalacak.. Senin Gibi Manejerede Ihtiyacimiz HIC YOK!! |
-->: Mehmet'i Avrupa'ya Almak İsterim
kimse kimseyi kandırmasın ne avrupası ya adamlar gecen sene yapmaya çalıştıklarını bu senede yaparak akıl karıştırıyolar alacak şimdiye alırsı mehmet sivastan baska yerde bu kadar basarılı olamaz gercekleri görelim arkadaslar
|
mehmet bizlerden bizler mehmetten mennunuz böyle haberler yapıpta mehmetimizin kafasini bulandırmasınlar başkalarıynan uğraşsınlar bu haberler hep bu maçlaramı denk gelir
|
mehmetin 2 sene daha oynaması şart veya hiç gitmemesi lazım yurtdışına giderse yolu açık olsun ama 3 küçüklere gidecekse hiç gitmesin..
|
[B]Mehmet yıldız avrupanın her takımında üst düzey futbol oynuyacak kapasitede bir oyuncudur ama sivassporda kalması bizim acımızdan daha iyi olur[/B]
|
[B]ßu adam sahtekarın teki işimiz oLamaz[/B]
|
[COLOR="Blue"][FONT="Microsoft Sans Serif"]MEHMET YILDIZ GERCEKTEN DE AVRUPADA HER LİGDE FUTBOL OYNAYBILIR..YA ARKADASLAR BENIM ANLAMADIGIM BİRSEY VAR MANTIGIM ALMIYOR YA MEHMET YILDIZ GİBİ BİR FUTBOLCU NEDEN MİLLİ TAKIMA ALINMIYOR Bİ TÜRLÜ ANLAYAMIYORUM..GECEN SENE 15 GOL 15 ASIST..BU SENE YINE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDIYOR..AMA TERİM NEDENSE M.YILDIZI CAGIRMIYOR M.TAKIMA...GS-FB-BJK DAN BİRİNDE OYNUYOR OLSAYDI MEHMET..MİLLİ TAKIMIN VAZGECİLMEZİ OLURDU BUNDAN EMINIM..AYRICA BEN F.TERİMİN FUTBOL BİLGİSİNDEN ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADIM BİLMEM BANA KATILIR MISINIZ[/FONT][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:55. |