![]() |
--->: Sivas’tan Oktay’a tepki
Sen Kimsin Kardesim...Sen Bir Futbolcuydun Eskiden....Sen Ne Anlarsin Yorumdan...Benim Bildigim Kadariyla Her Tv Programinda bjk yi Savunursun..Sivasspor Fenerbahce Macinda Tavirli Yanli Yorum Yapmak Iicn Kac Para Aldin..Seni Futbolcuyken Cok Severdim...Cunku Efendiydin Sakindi...Simdi Artislige Soyundun Birtafin Oynamis...Sanaa Yakismamis..Efendi Ol Canimi Ye...Gecmisine Sovdurme
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;419941][COLOR="Red"][B]NEDEN TEPKİ? [/B][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][B]Oktay dereli bababım oğlu değil orda yorumcu yorumcu ne demek gördüğünü söyleyen kişi demek [/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]NE DEDİ OKTAY?[/COLOR][/B] [COLOR="DarkGreen"][B]Ben olsam sakat alex i çıkarırdım maldonayı değil sakat topcu ne kadar faydalı olur [/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][B]alex fenere ne kadar faydalı olacak göreceğiz dedi dediği oldu zararı oldu fener 10 kişiydi 2 yarı [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]BÜLENT HOCA NE YAPTI[/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]oyuncu değişikliklerini yerinde yaptı ve kazandı dedi bunun neresi yanlış anlamış değilim maçı kazanmısız herşeyi bırakıp yorumcuyu takmışız [/B][/COLOR][/QUOTE] Recep bey konuyu sanırım tam anlamadınız ve bizim ne anlatmak istediğimizi de anlamadınız.burda yorumcunun ne dediğine değil,yorumcunun "inşallah" kelimesini kullanarak tarafsızlığını kaybetmesine karşı bir tepki var. madem maçı kazandık her şeyi bırakalım.madem maçı kazandık boy boy fotoğrafları yayınlayanlar,sevincini buraya taşıyanlar boşuna iş yapmışlar.madem maç kazanıldı gerisi önemli değil,burda önemsiz onlarca iş çıkar karşınıza.biraz daha geniş açıdan bakın olaya. madem maçı kazandık geçen hafta bursaya gidecek 3 puanımıza neden taktık ki?uefa ya intertoto dahi olsa katılmaya hak kazandık bjk nin oynadığı oyunlara neden takalım ki.Allah aşkına biraz düşünerek yazalım. |
MEGA STAR OLACAK ABISI HEM ADAM GIBI MAC IZLEYEMIYORUM YA IKIDE BIR HERSEYE KONUSUYOR MADEM SEN GELDIN KONUSMAYA O ZMAN SPIKER NIYE GELDI BIR KISI MAC ANLATSIN YETER
|
parayla sadet olmaz bunun gibiler paralı askere benzer karşılık taraftar sevgisi nedir bilemezler .
|
sivasa laf yok oglum sen kimsin ki boyle konusuyorsun cekemiyor herhalde sivasin formda oldugunu
|
-->: Sivas’tan Oktay’a tepki
[B]Bu oktay derelioğlu sevyesiz ne idüğü belli olmayan sahtekar bir adam bundan başka ne beklenirki[/B]
|
BIRAKIN ŞU SÖNERCİLERİ YAV BİZ YOLUMUZA BAKALIM BU İLK DEĞİL SONDA OLMAYACAK
|
yaaw zaten bir kaç yorumcu dışında sivas oynadı diyen yok hepsi d fener oynuyamadı diyorlar daha alışamadılıar ligin yeni yıldızına...
|
[B]Oktay'ın zaten futbolculuk hayatını da sevmezdim hep çalkantılı geçmiştir futbolculuk yaşamı[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58. |