SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Taraftar sizce nasıl...? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21184)

yeniceri_can 09.10.2008 19:31

--->: Taraftar sizce nasıl...?

[B]iyide mustafa taraftar varmıki ??[/B]

EyüphanAydın 09.10.2008 20:30

[B]Her sene düzelen ve gelişen bir taraftar kitlesine sahibiz.Birazda çekirdekçiler şu çekirdekleri yemeyi bıraksalar iyi olucak.

Şu anda tek istediğim ÇEKİRDEK FİYATLARINA ZAM YAPILMASI !

HEP DESTEK TAM DESTEK VERDİK SİZLERE , ADIMIZ ÇIKTI ÇEKİRDEKÇİYE , ÇEKİRDEKÇİ DEĞİLİZ TARAFTARIZ BİZ BU ALEMİN KRALI YİĞİDOLARIZ BİZ[/B]

memet24 09.10.2008 21:18

aynı bence.............
........................

metincetin58 09.10.2008 23:04

[B]sen ne diyosun muthüş bi taraftar var hele o fener maçından sonra istasyon caddesini görecektin ama birde yanilirse o zaman işte hiç bilmediğiniz duymadığınız küfürleri 4 eylülün önünde duyabilirsiniz maçta sesi çıkmayan adam maç sonu dışarda bülbül kesiliyo taraftar müthüş taraftar güzel taraftar fanatik taraftar ................[/B]

merkez-apo 10.10.2008 00:02

[QUOTE=YiğidoGençlik;424513][B][COLOR="DarkRed"]Ağzı olan konuşuyor İcraat lazım İcraat gelsin 90 dk bi bağırısnlarda göreyim böyle klavye başında yazmak ile olmuyor[/COLOR][/B][/QUOTE]

Kardeşim siz hiç 90 dakika bağırdınızmı bağıranların kuyusunu kazdınız...Sivas tribünlerinin en iyisi YENİÇERİLERDİR...Yurt içinde ençok ismi duyulan takım yeniçerilerdir....Yeniçeriler gitti stadı gfb ile coşturmaya çalışıoyorlar....bunlar fenerliyle beşiktaşlıyla olacak iş değil gerçek sivaslı lazım

metincetin58 10.10.2008 00:15

[QUOTE=merkez-apo;424564]Kardeşim siz hiç 90 dakika bağırdınızmı bağıranların kuyusunu kazdınız...Sivas tribünlerinin en iyisi YENİÇERİLERDİR...Yurt içinde ençok ismi duyulan takım yeniçerilerdir....Yeniçeriler gitti stadı gfb ile coşturmaya çalışıoyorlar....bunlar fenerliyle beşiktaşlıyla olacak iş değil gerçek sivaslı lazım[/QUOTE]

[B]allah bilirki gerçek sivas lıda sensindir [/B]

merkez-apo 10.10.2008 00:32

Sivaslıyım Sivaslı ve sivassporlu olmasam bu foruma yazmazdım..kardeşim sen içini ferah tut

metincetin58 10.10.2008 00:45

[QUOTE=merkez-apo;424568]Sivaslıyım Sivaslı ve sivassporlu olmasam bu foruma yazmazdım..kardeşim sen içini ferah tut[/QUOTE]

[B]helal olsun sana be yeniçerileri neden kapattılar bilen varmıııı ha bide y6eniçeriler bi takımmıdır[/B]

merkez-apo 10.10.2008 00:47

Bunu benden daha yetkili Kişiler açıklar...Benim Görevim Değil.....
Kim Sivassporun Faydası için Varsa Ben Onun yaındayım ama öncelikle Yeniçeriyim tribünde olmasakta ruhumuz var....Yeniçeri gerçeğini kimse inkar edemez

metincetin58 10.10.2008 00:50

[B]walla sizi bikere daha taktir ettim helal size bi çarşı bide siz zaten yetkili kişiler derken yeniçeri ruhu var diyosun ve neden kapandığını bilmiyosun ölemi[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:50.