SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kombinelilere Forma Dağıtılacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21265)

by_hunter 15.10.2008 18:03

-->: Kombinelilere Forma Dağıtılacak

ya nerelere takılmışsınız anlam veremıyorum sıze adam 5,000 tane forma dıyo yarısı kombınelılere gerısıde satılacakmış sata sata 2,500 tanemı kombıne sattık biz?

yigidomustafa58 15.10.2008 18:47

--->: Kombinelilere Forma Dağıtılacak

[B]güzel bir organizasyon olmuş kombineni al formanı kap...[/B]

FurkaN 15.10.2008 18:49

[B]Sezon öncesi kombineler satılması için böylesi bir vaadde bulunmuşlardı... Şimdi sözlerini tutma zamanı hayırlı uğurlu olsun formalar...[/B]

alperen5841 15.10.2008 19:48

VALLA BEN BİŞİ ANLAMADIM BU SİTEDEMİ VAR YOKSA BAŞKA BİŞİMİ BU NASIL MANTIK YANDAKİ HABERDE FORMALAR PAHALI VEREN FUTBOLCUYA 1000 YTL CEZA YAZIYO BURDA KOMBİNELİYE FORMA HEDİYE SİZCE ÇELİŞKİ DEĞİLMİ YA BİRİNİ YAZIN YADA ÖBÜRÜNÜ
ÇOK KOMİK OLUYOR VE CİDDİYETSİZ BULUYORUM...

özkan özel 15.10.2008 20:26

Benimde kombinem var ama yanlış karar.maç bitene kadar gırtlak patlatıyorum ama sayın kombineli AĞAlar çekirdek yemeden fırsat kalmıyoki takımı desteklesinler.VALLAHİ ALLAH İÇİN SÖYLEYECEKSEK BAZILARI HARİÇ TABİ HAK ETMİYORLARRRRR.İLLADA BİRŞEY VERİLECEKSE ARKADŞLARA ÇEKİRDEK VERSİNLER.

YuNuSPaSa58 15.10.2008 20:27

[QUOTE=yener_sahin;426316]ne demek istediğimi tam olarak anladın mı?[/QUOTE]

anlamadım.. Düzgün anLatırmısın Bana..

titizyiğido 15.10.2008 21:44

eee söz vermişsen sözünü tutacaksın..............

XXCakir58 16.10.2008 10:19

Sivasta yasiyanlara diyorum, hadi su kombineleri bitirin.

yener_sahin 16.10.2008 11:05

[QUOTE=YuNuSPaSa58;426586]anlamadım.. Düzgün anLatırmısın Bana..[/QUOTE]

düzgün anlatılacak bir şey yok.sen işi dalgaya vurunca anlamaman doğal.onlıne satış sadece biletde geçerli değil.onlıne olarak bütün sivasspor store deki ürünler çok rahat satılır.şehir dışında yaşayan onlarca kişi var.örneğin ben sivassporstore yi kullanacağımı sanmıyorum.sadece forma ve atkı alırım.ama diğer polar tşört gibi ürünleri kendim tasarlayıp onlıne olarak getirtiyorum.bunu internette yapan siteler var.istediğinizi yazıp istediğiniz tasarımı yapıyorlar.yani onlıne bir store.size sadece kafa çalıştıp tasarım yapmak kalıyor.

YuNuSPaSa58 19.10.2008 12:53

[QUOTE=yener_sahin;426811]düzgün anlatılacak bir şey yok.sen işi dalgaya vurunca anlamaman doğal.onlıne satış sadece biletde geçerli değil.onlıne olarak bütün sivasspor store deki ürünler çok rahat satılır.şehir dışında yaşayan onlarca kişi var.örneğin ben sivassporstore yi kullanacağımı sanmıyorum.sadece forma ve atkı alırım.ama diğer polar tşört gibi ürünleri kendim tasarlayıp onlıne olarak getirtiyorum.bunu internette yapan siteler var.istediğinizi yazıp istediğiniz tasarımı yapıyorlar.yani onlıne bir store.size sadece kafa çalıştıp tasarım yapmak kalıyor.[/QUOTE]

Teşekkür ederim çok sağol beni aydınLattığın için.. ben bunları ßiLmiyodum.. ben akıLsızım ya..:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:53.