![]() |
kısmetse yanınızdayım
alayına isyan |
[QUOTE=Er58Ol]Eski Açiktan Alalim Di Mi...kimse Neden Cevap Yazmiyor????[/QUOTE]
aciktan alalim di mi... kimse neden cevap yazmiyor???? |
eski açıktan alıyoruz
ben 3 tane aldım
bugün biletleri bitirelim çevremdeki bütün sivaslılara söylüyorum şimdiden 5 tane olduk herhalde biletini alan yazsın nerede buluşacağımızı daha sonra karar veririz |
Selam Arkadaşlar Ben Dün Biletimi Eski Açiktan Aldim
Ayrica Görsel Shov Için Türkiye Ve Sivas Bayraklarinizi Unutmayin |
ben dün biletixe gittim 16:30 da kapanıyomuş gişe alamadım,bugün alıcam ,,alınca ben de yazarım...ayrıca aldığım bu biletlerin haricinde maç günü de sivas tribününden de biletimi alıcam nasıl olsa bana bilet soran çok kişi oluyo elimde kalmaz,hatta maç günü kıymete biner
|
son durum ne ?
arkadaşlar biletleri ne yaptınız
başka alan var mı zaten sivaslılar diğer tribünlerde de bireysel olarak izlemek için bilet almışlar eski açığa asılırsak iyi olur |
ne yani şimdi eski acık beyaz mı diyecek vay be helal olsun valla inşallah boyle olur...
|
Sari Bekleyip Beyaz Bulacaklar
Eski Açik Sari Desene Desene Deseneee
1....2....3... Kirmizi (kapali Tribün) Beyaz Kirmizi( Gs Liler Susar Kapalidaki Sivaslilar) Beyaz |
Arkadaşlar Eğer Orda Ufak Bir Taşkinlik Veya Sivasli Olduğunuz Anlaşilirsa Staddan Atma Yetkileri Var Ona Göre Davranalim.sonra Cimbom Parayi Götürür Bizde Takimimizi Izleymeyiz.benim Daha Belli Değil Maça Gelmem.inşallah Gelirim. Dikkatli Olalim...
|
yiğidolar ben de arkadaşın kombinesi var eski açık o şimdi memleketinde herkes üzerine düşen görevi yapsın SİVASSPORumuzu yanlız bırakmasın
BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22. |