SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Milliler Yara Aldı! 0:0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21294)

myway 15.10.2008 23:04

-->: Estonya 0-0Türkiye

[B]ispanya 5-0 turkiye... insallah rezil olup geliriz... izlemicem demistim vazgectim.. ispanya icin izlicem..:)[/B]

Yiğiter 15.10.2008 23:06

-->: Estonya 0-0Türkiye

[QUOTE=myway;426635][B]ispanya 5-0 turkiye... insallah rezil olup geliriz... izlemicem demistim vazgectim.. ispanya icin izlicem..:)[/B][/QUOTE]

[B]İspanyanın şovunu kaçırmayı düşünmüyorsun değil mi?
ispanyaya şimdiden sonsuz başarılar![/B]

oz.can 15.10.2008 23:06

--->: Estonya 0-0Türkiye

[QUOTE=cücü baba;426628][B][I]mehmet yıldızla bu adamın ne alıp veremediği var anlamadım yahu hoca ya sen bu futbolu unuttun yada tüm spor kamuoyu gibi bende anlamadım ayıp be kardeşim tam mehmetin maçı oyun kitlenmiş açamıyorsun koysana kardeşim mehmeti yarin sıkıyı yedinmi basarsın istifayı umurundamı senin olan yine milli takıma ve gönüi verenlere olur sen paşa paşa hayatını yaşarsın yazıklar olsun be...[/I][/B][/QUOTE]

Tam Mehmet'in maçı olduğunu anlamak için ne olmak lazım bilemiyorum, yıkılmayan, asit krallığında iddalı, sırtı dönük mükemmel oynayan, ceza sahasında top tutabilen, gol atan ,agresif oynayan... hangi birini sayayım, bir forvet yanında oturuyor. Sen ne ilginç, ne tuhaf bir yaratıksın.

İkinci yarıya Mehmet'le başlamadı şok oldum, son hakkını uğur'la kullandı ne olacağımı bilemedim, halada bilemiyorum...

[COLOR="Blue"]Şov yapmayı bırak, milli takımı da bırak, Mehmet'i de rahat bırak artık...[/COLOR]

crburak58 15.10.2008 23:08

bu takım bosnadan 7 tane yedi ve ilk puanını bızden aldı mehmetde kulubede maçı izledi vallaha evlat açısı gibi koydu... [B](SİLİNMİŞTİR)[/B]

steafan 15.10.2008 23:09

İSTİFA ETMEZ ADİ...MİLLİ TAKIM YENİLSİN İSTİYORUM VAR MI BÖYLE BİRSEY YA

YuNuSPaSa58 15.10.2008 23:13

[QUOTE=sivaslı yıldız;426629]Maçı izlemesende konuya vakıfsın..;)

Haklısın bende bi sonraki milli maç saatini kek yaparak değerlendirmeyi planlıyorum.. Becerim artar, sinir katsayılarım artacağına..[/QUOTE]

Maçı Burdan yeterince Takip ettim. bence ßizim Maç daha zevkliydi... Kardeşim 3-0 geriye düştüğü Maçı 3-2 yapmayı başardı.. Son dakikada Penaltı kazandı:DAtamadı yeniLdi salak:D:D:D:D:D

YuNuSPaSa58 15.10.2008 23:15

--->: -->: Estonya 0-0Türkiye

[QUOTE=Yiğiter;426637][B]
myway´isimli üyeden Alıntı
ispanya 5-0 turkiye... insallah rezil olup geliriz... izlemicem demistim vazgectim.. ispanya icin izlicem..

İspanyanın şovunu kaçırmayı düşünmüyorsun değil mi?
ispanyaya şimdiden sonsuz başarılar!
__________________B][/QUOTE]

Yaa İnşallah David Villa ve Torres coşar bizim maçta:D

crburak58 15.10.2008 23:18

--->: -->: Estonya 0-0Türkiye

[QUOTE=YuNuSPaSa58;426651]Yaa İnşallah David Villa ve Torres coşar bizim maçta:D[/QUOTE]

coşmazsa kırılırım villa ve torres e

YuNuSPaSa58 15.10.2008 23:19

İnş. Mehmet yıLdız Ligde Hem gol hemde Asist kralı oLurda Fatih Terim utancından istifa eder.. Tabi utanacak yüzü varsa:)

mrkz_abi 15.10.2008 23:22

[COLOR="Red"][B]ARKADAŞLAR YORUMLARA BAKIYORUM FATİH TERİME TEPKİLERİN ÇOĞU MEHMET YILDIZ ÜZERİNDEN TAMAM TEPKİMİZDE HAKLIYIZ TÜRKİYENİN FORVETİ KİMDİ BU MAÇDA MEVLÜTMÜ GÖKHAN ÜNAL UMUT BULUT MEHMET YILDIZ MEVLÜTDEN KÖTÜMÜ SANMIYORUM BENCE FATİH TERİMDE NE YAPTIĞINI BİLMİYOR ZAVALLI 90 DAKİKADA ESTONYAYA GOL ATAMAMIŞ HAKEM 3 DAKİKA UZATTI İTİRAZ EDİYOR AZ DİYE UZATMADA ATACAK ZAVALLI UĞURUN YERİNE MEHMET OLURDU HATTA NURİNİN YERİNE BİLE OLURDU AMA OLAYA SADECE MEHMETDEN BAKMAYALIM BU ADAM BÖLE [/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00.