![]() |
--->: SivasspoR Ankaragücü ResiMLeR
[B][COLOR="DarkRed"]Resimler çok güzel kardeş eline sağlık herşeye rağmen durmak yok yola devam....[/COLOR][/B]
|
[B]resimler cok güzel emeginize saglik
takimi destekleyen taraftara tesekkürlerimi sunarım...[/B] |
[QUOTE=KarayunKoyuTrCx;428441][B][COLOR="DarkRed"]kardesım cok guzel cvp yazdın evet dk 1 ankaragucluler bagırıyor dk 5 yıne bagırıyorlar dk 15 sustular ckıldı bız bagırdık dıyoruz baktılar ankaragucluler takım 3 gol yedı barı sıvas dıye bagıralım dedıler meksıka yapıyorlar BIR KERE SEHITLER ADINA BAGIRDILARMI ben bız yanı yiğido gençlik bağırdı dıyorum allaha emanet olun..[/COLOR][/B][/QUOTE]
Bilader SEHİT DİYORSUN YA... ÇOK BAGIRDIK.... CVP VERMİYOM SANA.. NEYSE BU DA NE YAZSAM ÇİZSEM BOŞTUR.... |
resimler çok hoş... yiğido gençliğe başarılar...
Ankaragücü taraftarına centilmenliklerinden dolayı teşekkür ederim. BAŞKENT KÜMEYE diye bağıran bir kaç kişiyi şiddetle kınıyorum. Zaten ufak bir sesti ama Sivaslı seyirciler hemen müdahele etti ;) |
ahmet turan niddin la atlet döşek gördüm kopmuşssun gardaş :D süpersiniz valla yiğido gençlik... ama şeref tribününün yanında olsanız sesiniz televizyonlarda daha gür gelir gibime gelior :)) ii düşünmüşmüyüm. nese yiğido gençlik 2008 / 2009 a damgasını vurdu bile...
|
[QUOTE=ibrahimovic7;428717]ahmet turan niddin la atlet döşek gördüm kopmuşssun gardaş :D süpersiniz valla yiğido gençlik... ama şeref tribününün yanında olsanız sesiniz televizyonlarda daha gür gelir gibime gelior :)) ii düşünmüşmüyüm. nese yiğido gençlik 2008 / 2009 a damgasını vurdu bile...[/QUOTE]
[B]SAGOLASIN GARDAS INSAN BIR BAGIRIR TANISIRDIK NEYSE YİĞİDO GENÇLİĞİZ DURMAK YOq[/B] |
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;428883][B]SAGOLASIN GARDAS INSAN BIR BAGIRIR TANISIRDIK NEYSE YİĞİDO GENÇLİĞİZ DURMAK YOq[/B][/QUOTE]
antalyadan ben asker oğuz 88/4 oğuz.. ??? ok hadi allaha emanet.... |
[img]http://img378.imageshack.us/img378/8104/yidock5.jpg[/img]
[COLOR="DarkGreen"][B]Resimler çok güzel elerinize sağlık BU arada bu [COLOR="Red"]ÇOÇUK[/COLOR]'lara Sahip çıkın geleceğin Türbün LİDER' leri olacaklar Gelecekde Eskişehir Bursa Körfez gibi olacaklar SAHİP ÇIKIN YETER[/B][/COLOR] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;428947][img]http://img378.imageshack.us/img378/8104/yidock5.jpg[/img]
[COLOR="DarkGreen"][B]Resimler çok güzel elerinize sağlık BU arada bu [COLOR="Red"]ÇOÇUK[/COLOR]'lara Sahip çıkın geleceğin Türbün LİDER' leri olacaklar Gelecekde Eskişehir Bursa Körfez gibi olacaklar SAHİP ÇIKIN YETER[/B][/COLOR][/QUOTE] [B] Abi Sana Katılıyorum.Allah O çocukları Oraya getirenlerden Razı Olsun Bu Çocuklar Sivaslı Olupta Yalakalık yapanlara ders Olsun...![/B] |
[B]EVET DEDIGIN GIBI SAHIP CIKILMALI ONLERE ALDIK KUCUK YIGIDOLAR BIZE HER YAS UYGUN RECEP ABI SANA TSK EDIYORUM O KADAR EMEGINDEN DOLAYI HER YAŞ OLUR BIZDE DESTEGIN YASIDA OLMAS[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:47. |