![]() |
--->: Bir çuval inciri berbat ettiler!
[B]kimin ne oldugunu cümle alem biliyor ankaragücünün kardeş oldugu düşman oldugu takımlar bellidir tabi bir kısım arkadaş ankaragücünü bilmedigi için yorum yapıyor bırakın da işin ehli insanlar yorumlarını yapsın[/B]
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;428915][B]Ya arkadaşlar anlamıyorum Türk İnsanı olarak
kendimizi yerden yere vurmayı ne kadar seviyoruz evet bir grup hata yapmış olabilir bakıyorum herkez yükleniyor Adamlar çıktı evet bu hatadır dedi kabul etti TV lerde gündeme gelmeyen olayı biz gündeme taşıyoruz yerel basın olarak bu kadar yazıları okuyorum çoluk çoçuk diyorsunuz adı üstünde [COLOR="Red"][B]ÇOÇUK[/B][/COLOR] belki o an abileri müdahle edemedi veya yaşadığı bir olaydan kaynaklandı kim ne derse desin bu kadar yüklenme olmaz ve bu kadar kendini kötü reklam eden Millet olamaz [COLOR="Red"][COLOR="DarkGreen"]yapılan İyi şeyleri yazın bazen ufak tefek hatalar görülmez[/COLOR] [/COLOR][/B] [COLOR="red"][B]SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN BİR ÇİVİ ÇAKAN İNASANA SAYGI DUYARIM [/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]SAYGILARIMLA[/B][/COLOR][/QUOTE] [B].................................................................[/B] |
BU SESSİZLİKTEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYOR........................
|
[QUOTE=sivasli215;429172][B]ankaragücü taraftarı sivasın yanındadır,sivası destekler
bunu sadece maçta 3-0 geriye düştükleri için yaptıklarına kesinlikle inanmıyorum,o taraftarın içinden gelen birisi olduğum için onları savunuyorum arkadasın biri ankaragüçlüler sokaklarda kavga çıkarmış falan diye yazmış,yazmış ama acaba kendi inanmış mı? ankaragücü taraftarı her deplasmanda vardır,adam gibi taraftardır,kendilerine birileri sataşmazsa özellikle de anadoluda onlarda kimseye sataşmaz ancak durum istanbul için farklıdır.birde izmir için farklıdır,istanbul takımları dışında izmir takımları özellikle de göztepe ile kanlı bıçaklıdır lütfen kimse bilip bilmeden ortalığı bulandırmasın,50-60 kişinin yaptığı terbiyesizliğide kimse savunmasın....[/B][/QUOTE] Dostum düşüncelerinde haklısın. Yorum yapan arkadaşların yaşlarına bakarsan 14 ila 18 arasında değiştiğini görürsün. 14 yaşındaki adamın ankaraspor'un geçmişte ne yaptığını bilmeye yaşı bile müsait değil. Arkadaşlar daha çok gençler, heyacanlılar vede gereğinden fazla alınganlar. Ankara taraftarının ne kadar centilmen olduğunu söylemeye gerek yoktur. Anadoluda her ilde türibin kavgaları olur ama ankarada bi kaç kendini bilmez dışında kimse bu işlere karışmaz. Yapılan bu saygısızlığı yaş ve eğitime bağlıyorum. |
[B]Abdullah Bey' [/B]in yazısını dikkatle okudum.
Her zaman olduğu gibi... Sormadan edemeyeceğim : [B]Abdullah Bey[/B], Süper Lig statüsünde, transfer tüzüğünde [B]Taraftar Transferi[/B] de mümkün müdür ? Eğer böyle bir imkan varsa hemen değerlendirelim. Eğer yoksa, bir konsensüs oluşturarak bizler bu imkanlara zemin oluşturalım, adına da [B]''TT''[/B] formülü diyelim. Sonra da taraftarımız için; - Elveda [B]3. Lig[/B] - Merhaba [B]Süper Lig...[/B] Böylelikle takımımızla ve taraftarımuızla [B]dabıl dabıl[/B] [B](ww)[/B] yapmış oluruz. |
[B]Biz yiğido gençlik olarak herkez karsı bıze ama bızde onları desteklıyenlere karsıyız sivassporluyuz bızı begenmıyenler catlasın SIVASIN SIVASTNA BASKA DOSTU YOqTur[/B]
|
[B]BİZE 1 ADIM GELENE BIZ IKI ADIM GIDERIZ BUNU UNUTMAYIN..!!! LUTFEN KLAVYEDE SOLE BOLE KONUSMAYIN.!! O MAÇI YENMESEYDIK HERKEZ BIZDEN YANA OLURDU BUNUDA BILIN SATEN 3-0 YENDIKYA ANKARAGUCLULERDE HEMEN SIVAS DIYE BAGIRDILAR ..[/B]
|
[QUOTE=KarayunKoyuTrCx;429631][B]BİZE 1 ADIM GELENE BIZ IKI ADIM GIDERIZ BUNU UNUTMAYIN..!!! LUTFEN KLAVYEDE SOLE BOLE KONUSMAYIN.!! O MAÇI YENMESEYDIK HERKEZ BIZDEN YANA OLURDU BUNUDA BILIN SATEN 3-0 YENDIKYA ANKARAGUCLULERDE HEMEN SIVAS DIYE BAGIRDILAR ..[/B][/QUOTE]
Kardeşim bu kadar abartma olayı. Spor eğlencedir. kavga gürültü yeri yada kin nefret kusulan yer değil. Centilmence yapın tezahüratınızı sonrada işinize bakın. Sivasspor kimsenin malı değil, kendi kişisel eşyanız gibi sahiplenmeyin bu takımı bu kadar. Diğer taraftarlarında bu takım hakkında söz hakkı var. bi eylem yaparken kendi kafanıza göre hareket etmeyin. Taraftarlarlığı kişiselleştirip, aklınıza geleni yaparsanız takımın itibarına zarar verirsiniz. Birde herkes bize karşı demişşin. Taraftarlığı amacının dışına çıkarır, "kimse bizi çekemiyor", "o taratar düşman", "bu taraftar kavgacı" gibi abartılı ifadeler kullanıp futbolun güzelliklerinin önüne geçerseniz kusura bakmayın ama hiç bir takım böyle taraftar istemez. |
[B]Sivasspor kimsenin babasının malı degildir bir takım arkadaşlar sivasspor seyircisi taraftarı yalnız kendileri gibi görüyorlar yigidoyuz diyorsunuz amma insanların fikirlerinize bile saygınız hatta tahamül edemiyorsunuz anlıyorum delikanlılık çagında bir çogu keskin sirke küpüne zarar[/B]
|
[QUOTE=KarayunKoyuTrCx;429631][B]BİZE 1 ADIM GELENE BIZ IKI ADIM GIDERIZ BUNU UNUTMAYIN..!!! LUTFEN KLAVYEDE SOLE BOLE KONUSMAYIN.!! O MAÇI YENMESEYDIK HERKEZ BIZDEN YANA OLURDU BUNUDA BILIN SATEN 3-0 YENDIKYA ANKARAGUCLULERDE HEMEN SIVAS DIYE BAGIRDILAR ..[/B][/QUOTE]
ne kadar ezberden konuşuyorsun.senin gibiler konuştukca bu grubunuzdan da soğuyorum.ankaragücü taraftarı yenildiklerinden destek vermedi maçın başından beri ben onlarla izledim.eleştiriyi hazmetmeyi öğren bence.burdaki yazılanların size ders olur nitelikte olduğunu gör dersini al.ankaragücü taraftarına olur olmaz şeyler söylediniz yine istenmeyen olaylar olmasını bizler aralarına girerek engelledik.şunu unutma araya sivassporlular girmese sizi sivasın göbeğinde meydan dayağından geçirirlerdi.arada olan size değil çocuklara olacaktı.hadi bilmeyene laf söylüyorsunuz kandırıyorsunuz.bilen yemez bu lafları.git benim eklediğim videoları izle.o tezahuratlar yenilen taraftarın yapacağı tezahuratlar mı.izle de biraz öğren. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:42. |