![]() |
--->: Skor Tahmin Yarışması 7.Hafta ve Genel Puan
iyi ya her hafta birer ikişer çıkıyorum. bu hafta kendimi 34. sırada buldum.
herkese başarılar. |
GENEL PUAN DURUMU
1. yigido_furkan 242 2. fuat58 233 3. F. Şahin 228 4. oz.can 226 5. ssk58 221 6. yasin-58 221 7. ethembey 221 8. şafak58_35 219 [COLOR="Red"]9. izmirliyiğido 218[/COLOR] her çıkışın bi inişi var git gide geriliyoz inşallah toparlarız |
bu ne ya
190. ömer coşkun 14 puan çok kötü bi hafta yaşadım genelde de geriledik 64. omercoskun 183 |
-->: Skor Tahmin Yarışması 7.Hafta ve Genel Puan D
[QUOTE=Yiğiter;429130]
[B]Bazı arkadaşlar her hafta ısrarla birden çok tahmin yapmakta.Lütfen biraz daha dikkat! [/B][/QUOTE] [B]Sayın yöneticim bu nasıl bir ikaz :)[/B] |
[QUOTE=FurkaN;429526][B]Sayın yöneticim bu nasıl bir ikaz :)[/B][/QUOTE]
[B]Birden fazla tahminde bulunanların sadece ilk tahmini değerlendiriir.Diğer tahminleri geçersizdir.Bilginize :)[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;429528][B]Birden fazla tahminde bulunanların sadece ilk tahmini değerlendiriir.Diğer tahminleri geçersizdir.Bilginize :)[/B][/QUOTE]
[B]Bende iki tane tahmin yapmıştım herhalde :) Artık kusur bizden görmemek senden :)[/B] |
[QUOTE=FurkaN;429530][B]Bende iki tane tahmin yapmıştım herhalde :)
Artık kusur bizden görmemek senden :)[/B][/QUOTE] [B]Dedim ya bazı arkadaşlar her hafta ısrarla birden çok tahmin yapıyor.Ara sıra tahmin yaptığını unutup ikinci tahmini yapanları kastetmedim.:)[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;429534][B]Dedim ya bazı arkadaşlar her hafta ısrarla birden çok tahmin yapıyor.Ara sıra tahmin yaptığını unutup ikinci tahmini yapanları kastetmedim.:)[/B][/QUOTE]
[B]Ben üzerime aldım incindim üzüldüm ve netekim kırıldım.[/B] |
[B]Hocam en son alınması gereken kişi olarak kırılıyorsan,ilk alınması gerekenler un ufak olması gerekir.:)[/B]
|
Yükselişim sürüyor.Üst sıralara doğru geliyorum....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:15. |