![]() |
--->: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ
[B][COLOR="DarkRed"]Resimler çok güzel Recep Abi elinize ve ağızınıza sağlık Sivassporumuzu orda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim arada bir Sivas sesi iyiden iyiye duyuldu...Bide Recep abi çok kilo almışın biraz zayıflaman gerek..)))::Mutlu Kardeşim resimde çok karizma çıkmışın...[/COLOR][/B]
|
çok güzel bi maç oldu ama beşiktaş taraftarının yaptıklarını kınıyorum
|
saol kardeş paylaşımın için teşekkür ederim.
|
öncelikle takımımıza bize dün akşamki heyacanı yaşattıgı için teşekkür ederim.jk maçında taraftarımızın fotoğrafları ve videolarını paylaşmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
|
[B]Çok güzel resimler.Maalesef aranızda bulunamadığım için üzgünüm.İnşallah bir sonraki deplasmanda görüşmek dileğiyle.[/B]
|
[B]Fotolar İçin Eline Emegine SaqLık ..Recep Başkan
AyRıca Footoları Ceken Ömer Abime Sayqı SewqiLer.. 4.cü Zaferi Alacaktık.3.5uncu oLdu:D idaRe edELim naPaLım Bu kadar oluyomus oLdu buna sükür beraberliqe sewinemes olduk taraftarımızdan allah razı olsun cekirdekcileri:D gene zengin ettiler ewe ekmek götürebildiler gene vala..[/B] |
[img]http://www.hizliresim.com/2008/10/25/7407.jpg[/img]
[COLOR="Red"][B]ÜNSAL ABİM BEN VE MUSTAFA ABİM[/B][/COLOR] |
destek veren herkese tsk ler :)
bir kac defa da olsa sivas sivas sesini bile duymak cok mutlu etti bizi.. Allah Hiç bir Tribüncüyü tv ye radyoya mecbur bırakmasın.Amin :) |
Cevap: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ
[B]sivastan giden 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğine vede istanbulda bulunan diğer derneğimiz istanbul sivasspor taraftarlar derneğine takımlarına destek verip yanlız bırakmadıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunarım ayrıda diğer yiğidolarıda unutmamak lazım elinize yüreğinize dilinize sağlık sağolun[/B]
|
[B]resimler için teşekkürler...
Sivassporu desteklediğiniz için teşekkürler...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:56. |