![]() |
-->: Keyif Aldım
ozellıkle bu sene takımımız gercektende keyıf verıcı bır futbol ortaya koyuyor erman hocanın sozlerını herkesın soylemesı lazım ama bu hazımsızlık varken fazla buyuk bır beklentı olur bu
|
--->: Keyif Aldım
hoca doğru konuşmuş...tebrik ediyorum bu objektif yorumu için...
|
Adam söyLemiş yaa.. Artık Federasyonda qörür. Eğer görmesse yine dava açar Erman Toroğlu:D
|
SPOR CAMİASINDA BÖYLE TARAFSIZ YAZARLARIN OLMASI ÇOK GÜZEL.ERMAN HOCA YAZDIGI YAZININ HAKKINI VERMİŞ.
|
bj seyircisi disinda hersey guzeldi..zavalli eziktaslilar
|
beşiktaş taraftarı işte diyecek bişey yok her türlü pislik çirkeflik bularda bakalım fedarasyon nasıl bir ceza uygulayacak?
|
Cevap: Keyif Aldım
Bu konuşmasını destekliyorum.İnşallah örnek almışlardır dinleyen BJK ' liler.Takır takır futbol oynadık BJK ' ye çelme taktık ve işimize bakıyoruz.
|
Mehmet Yıldız çok diri ve kuvvetli bir oyuncu. Onu durdurmak için mutlak tutuyorlar ve çekiyorlar. Ama hakemler maalesef bunların bir kısmını Mehmet’in aleyhine kullanıyorlar. Yani Mehmet’in kuvvetli ve güçlü olması Türkiye standartları için dezavantaj. Çıtkırıldım olsa kendini yere bıraksa belki yırtacak ama maalesef Mehmet’in girdiği pozsiyonlarda ağırlıklı olarak düdükler onun aleyhinde çalınıyor. Neden? Çünkü Mehmet’in ağzı var dili yok. Bir kabahati de Sivas’ta oynaması. Düşünebiliyor musunuz, büyük takımın birininin santrforu olacak. Büyükşehir belediyenin asfalt silindirleri gibi ezer geçer, hiçbir hakem de bir şey yapamaz.
Seyirciye yakışmadı aynen katılıyorum erman hocaya [B]Maçın geneline baktığımızda, teknik-taktik ve fizik mücadele olarak iyi bir maç oldu. Belki maç 1-1 bitti ama ben maçtan keyif aldım. Ama Beşiktaş seyircisinin maçın sonuna doğru hem Sivasspor’a, hem Futbol Federasyonu’na, hem hakemlere yaptığı küfürler hiç yakışmadı. Ne yapsın yani Sivasspor mücadele etmesin mi? Beşiktaş’a maçı bırakıp gitsin mi? [/B] |
mac gercekten cok keyifli idi ama erman hocaninda dedigi gibi hakem ikili mücadelelerde hep sivasspor aleyhine kararlar verdi sivassporlu oyuncularin her pozisyonunda her sekilde besiktasa nasil avantaj sagliyorsa öyle kararlar verdi bazi besiktaslilar bunu iyi kullandilar sivasa gol pozisyonu olacak durumlarda sayin özkahya pozisyonlari kesti ve karari besiktas lehine verdi.HAKEM SÖYLENENLERI HAKETTI:
|
mac güzel mactıı son farugun vurdugu top goll olsa cok güzel olcaktı ama 1 puan da iyidir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:18. |