![]() |
--->: TSL'de Haftanın Maçları
[B]eskişehirin bu kadar bariz şekilde hakkının yenilmesine inanın çok üzüldüm
aynı olay fenerin başına gelseydi şu an o hakemi asmışlardı!!! yazık doğrusu anadolunun birlikteliğinden söz ediliyor hep ama olmuyor işte diğer takımlarında ist takımlarından çıkarları olduğu sürece de bu sonuç değişmez zaten.....[/B] |
Cevap: TSL'de Haftanın Maçları
TEBRİKLER KOMŞU 8TAŞI ÇOK GÜZEL YENDİNİZ KENDİNİ BEGENMİŞ UKALALARA İYİ BİR DERS VERDİNİZ HELAL OLSUN SİZE TEBRİKLER KAYSERİ.
|
Denizli Teknikdirektörü İstifa Etti!!
[CENTER][IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_xn_Ali_Yalcin01.jpg[/IMG][/CENTER]
Bu haftasonu Hacettepe teknik direktörü Osman Özdemir'in ardından Denizlispor teknik direktörü Ali Yalçın da istifa ettiğini açıkladı. Yalçın, maçın ardından yaptığı açıklamada, Sivasspor'un çok iyi bir futbol oynayarak galibiyeti hak ettiğini belirtti. Sivasspor'u tebrik eden Yalçın, kırmızı-beyazlı ekibe şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Sezon başında çok genç bir kadro kurduklarını, bu kadroyla yola çıktıklarını ifade eden Yalçın, sezon içerisinde inişler çıkışlar yaşanabileceğini belirterek, "Son haftalarda aldığımız mağlubiyetler, hele hele bugünkü maçta aldığımız bu yenilgi, verdiğimiz pozisyonlar beni çok derinden yaraladı, üzdü" dedi. Kendisine sahip çıkan, destekleyen başta kulüp başkanı Ali İpek ve yönetim kurulu olmak üzere tüm Denizli camiasına teşekkür eden Yalçın, "Yeni bir heyecan, yeni bir aktivite gelmesi için de canım kadar sevdiğim Denizlisporumdan istifa ediyorum. İnşallah hayırlısı olur" dedi. [B]"KİMSEYLE SORUNUM YOK"[/B] Sivasspor maçının ardından görevi bıraktığını açıklayan Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, istifasının kendi kararı olduğunu belirterek, ''Kimseyle sorunum yok'' dedi. Ali Yalçın, yaptığı açıklamada, kendisinin ardından görev alacak yeni teknik direktörle takıma heyecan geleceğine inandığını söyledi. Kulüp başkanı, yönetim kurulu ve Denizli basınına teşekkür eden Yalçın ''Kimseyle bir sorunum yok. Herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi. |
Cevap: Denizli Teknikdirektörü İstifa Etti!!
artık sivasla oynayacak teknik direktör maç başlamadan istifa dilekçesini yazsa iyi olur:D
|
--->: Denizli Teknikdirektörü İstifa Etti!!
bu sene teknik direktörlerde yaprak dökümü erken başladı
|
bizim sivasta ne varsa :) yendigimiz takımın teknik heyeti göcyor :)
|
Denizlispora ve teknık dırektorune bundan sonrakı maclarında ve hayatlarında başarılar diliyorum herşey gönüllerince olsun...
|
--->: Denizli Teknikdirektörü İstifa Etti!!
[B]Süper lig'de bu senenin modası ; Alışveriş yapar gibi Teknik direktör değiştirmek.
Moda haline gelen bu değiştirme olayları son bulması dileğiyle[/B] |
[B]Malesef yabancı antrenörlere tanıdığımız hoşgörüyü Türk anrenörlere tanımıyoruz Ali Yalçın bu yüzden istifa etmedi belki fakat bakın Aragones'e halen koltuğunun başında orada bir Türk olsa idi çoktan kovulmuştu....[/B]
|
Cevap: TSL'de Haftanın Maçları
[B]Yarın Bursa-Trabzon maçı var.
Bursa'ya başarı dilemeyen var mı?:)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:00. |