SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21466)

mrsivasle 29.10.2008 18:32

--->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!

[B]SİVASSPORUM BENİM ÇILGIN GENÇLİK HEP SENİN YANINDA TASALANMA SEN DURMAK YOK[/B]

YigidoGenclik38 29.10.2008 18:36

[FONT="Arial Black"][U][I][QUOTE=mrsivasle;431781][B]SİVASSPORUM BENİM ÇILGIN GENÇLİK HEP SENİN YANINDA TASALANMA SEN DURMAK YOK[/B][/QUOTE]

eyv gardasım isin rast gelsin hersey sivas icin<<<<<<<<<<<<[/I][/U][/FONT]

YigidoGenclik38 02.11.2008 13:01

[FONT="Arial Black"]en büyük sivas arkadaslar sivas icin herkez üzerine düsen görevi yapsınn[/FONT]

furky.b 02.11.2008 13:27

Yigidolar Geliyor !!! > Buyuyoruz!

YigidoGenclik38 02.11.2008 16:32

[FONT="Arial Black"][QUOTE=furky.b;432833]Yigidolar Geliyor !!! > Buyuyoruz![/QUOTE]

gardasım büyüyoruz en büyük sivas sampıyon sivasssss[/FONT]

ofgurleyuk78 02.11.2008 16:36

-->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!

Sivasspor her yerde... Yakında tüm Avrupa tanıyacak...

YigidoGenclik38 04.11.2008 11:16

--->: -->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!

[QUOTE=ofgurleyuk78;432929]Sivasspor her yerde... Yakında tüm Avrupa tanıyacak...[/QUOTE]

her yerdeyiz cünkü biz sivaslyız cok heyeceanlıyız az kaldı bekleyin geliyoruzz<<<<<<<[FONT="Arial Black"][/FONT]

miroğlu 04.11.2008 11:45

Biz zaten herzaman heryerde sivaslıyız. Geçen hafta istanbulda bi yerde izlemiştim beşiktaş sivas maçını. Arkadaşım dediki abi girmeyelim burası beşiktaşlı kaynıyor dedi .Biz sivaslıyız kimseden korkmayız dedim.Girdik maçı izlemeye başladık. Dakika 6 ve goool... Bi haykırdım herkes bana ters ters baktı. Cebimde biber gazı vardı olsun olmasada korkmazdım en az 40 kişi vardı.
Dakika 70 arka masadan biri hangi takımlısın dedi. nolduki hayırdır dediM. hiç merak ettim dedi ben senin hangi takımlşı olduğunu merak ediyormuyum sende etme ama illaki söyle diyosan ALLAH ına kadar sivassporluyum dedim. Aptal aptal baktı suratıma o an hiç korkmadım Masadam 4 kişilerdi hiç farketmez gerekirse sivas için dayakta yerdim ama hiçbirinde tavuk kadar cesaret yoktu. Arkadaslar nolur yalvarıyorum birbirimize sıkıca sarılalım. SAYGILARIMLA

YigidoGenclik38 04.11.2008 11:48

[FONT="Arial Black"][QUOTE=miroğlu;433628]Biz zaten herzaman heryerde sivaslıyız. Geçen hafta istanbulda bi yerde izlemiştim beşiktaş sivas maçını. Arkadaşım dediki abi girmeyelim burası beşiktaşlı kaynıyor dedi .Biz sivaslıyız kimseden korkmayız dedim.Girdik maçı izlemeye başladık. Dakika 6 ve goool... Bi haykırdım herkes bana ters ters baktı. Cebimde biber gazı vardı olsun olmasada korkmazdım en az 40 kişi vardı.
Dakika 70 arka masadan biri hangi takımlısın dedi. nolduki hayırdır dediM. hiç merak ettim dedi ben senin hangi takımlşı olduğunu merak ediyormuyum sende etme ama illaki söyle diyosan ALLAH ına kadar sivassporluyum dedim. Aptal aptal baktı suratıma o an hiç korkmadım Masadam 4 kişilerdi hiç farketmez gerekirse sivas için dayakta yerdim ama hiçbirinde tavuk kadar cesaret yoktu. Arkadaslar nolur yalvarıyorum birbirimize sıkıca sarılalım. SAYGILARIMLA[/QUOTE]

GARDASIM AYNEN ÖYLE BENDE FB SİVAS MACINI İZLERKEN 5 fb KAVGA ETTİM YEDİREMEDİLER BİZ SİVASLIYIZ GARDAS SAPINA KADAR KORKMAYIZ KİMSEDEN SÜPERSİN SİVASLİYIZ YA YETMEZ Mİ<<<[/FONT]

YigidoGenclik38 04.11.2008 12:38

Sisli bir gece yarısında
Issız bir sokak ortasında
kırık bir lambanın altında
dalmışım sevdalaraaaaaa

Bilsen neler geçti kalbimden
Yaşlar damladı gözlerimden
anladımki ölene kadar
SİVASSPOR düşmeyecek dilimden!!!!! [FONT="Arial Black"][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:50.