![]() |
Cevap: Bayan Seyirciden Para Alınmasın
[B][I][COLOR="magenta"][CENTER]eger bu fikir sirf tribünde küfür edilmemesi icin düsünülüyorsa bence cok sacma cünkü sirf bayanlar var diye milletimizin küfürü birakacagini zannetmiyorum ve ayriyetden
maalesef Sivas'da da cogu genc bayanlarin agzi küfür dolu.... (bu sene Sivas'da 20- 22 yaslar arasinda bir bayan, ortada hic birsey yokken sirf "cool" olmak icin carsinin ortasinda bir kac metre uzakliginda olan kisilerinde duyacagi bir sekilde benim bir bayana yakistiramadigim kelimeleri agzina almasina sahit oldum) ama tribüne bayanlari tesvik etme amacli düsünülüyorsa güzel bir fikir[/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
küfür eden her yerde küfür eder. terbiyesi olmayanın yapacağı şey değişmez.
|
--->: -->: --->: Bayan Seyirciden Para Alınmasın
[QUOTE=myway;431060][B]
doldursunlar iste orgu orer otururlar :D bizim orta yas grubundan cekirdek yzuunden sikayetciyiz bayanlarda orgu orer artik:)[/B][/QUOTE] Bunu senin yazdığına inanamıyorum?.. Bayan seyirciden para alınmamasına da karşıyım.. Zira stadyumlara gidememe nedenimizi araştırsınlar, bilet parası yüzünden cevabını kaç kişiden alabilecekler.. Velhasıl kendi adıma ben sanırım ne zaman stadyumlarda nezih ortam sağlanır, o zaman giderim maça.. Ben maça gittiğim için kimseden anlayış bekleyemem, hele stadyumda ayakkabısını çıkaracak kadar kendinden geçen insanlardan hiç.. |
--->: Bayan Seyirciden Para Alınmasın
Stadyumda bayanlardan para alınmamasının sebebi onların parası olmadığından değil.Maçlara gelmelerini istemelerindendir.Bayanlara böyle bir uygulama yapılırsa stadyumun belli bir kısmı onlara tahsil edilir.Bayan tribünü oluşturulur.Bursa bunun örneğini yapmıştı yanılmıyorsam.Çocuk ve bayabn tribünü koymuşlardı.Bu şekilde bir uygulamaya da gidilebilir.Hem başkalarından çekinmelerine gerek kalmaz.Hem de rahat rahat maçlarını izlerler.Kimse zaten onlardan kalkıp da 90 dk bağırmalarını beklemiyor.O bizim işimiz.
|
[B][COLOR="Indigo"]Şimdiki bayanlarda bir alem gerçekten. Ben korkuyorumki stadlara gelip daha da beter edecekler [/COLOR][/B]:)
|
-->: Bayan Seyirciden Para Alınmasın
bayan taraftarlarımızda amigo olsun alınmasın :DxD:)
|
teşvik için düşünülebilir..........
|
wallahi hocamaız gene dahiyane bir fikir üretmiş- helal olsun.. bence çok mantıklı- herkes eşiyle kızkardeşiyle maça gelebilir...
|
iyi fikir bir süre bayanlardan para alınmamalı
|
Çok güzel bir düşünce.Bence hemen uygulamaya koyulmalı...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:13. |