![]() |
Cevap: Maçın Ardından
Sivasspor'un takım halinde mücadele ettiği sürece başarılı olacağını söyledi.
aynen katiliyorum insallah bu ruhunuz hic bir zaman kayip olmaz. Cani gönulden oynayan ruhunu takimlik vede arkadaslik oldugu sürece kimse sizin bileginizi bukemez. |
-->: Maçın Ardından
güzel maç oldu yıne cok gol kaçırdık gecen sene gırdıgımız pozısonu gol yapıyoduk zaten bı kaç pozısyon oluyodu bu sene daha atak bı futbol oynuyoruz gol pozısyonu fazla bı de fazla kaçırmasak harka olacak
|
--->: Maçın Ardından
hocam bu takım seninle birlikte çok güzel günler yaşayacak sakın sivası bırakıp bir yere gitme sanada yazık olur sivasada
|
Galibiyetimiz hayirli olsun. Insallah basarilarimizin devami gelir.
|
[B]Her zaman söyledim şimdide söylemekten çekinmiyorum.Bu takım böyle kendini gösterirse çok büyük işler yapıcaktır.
Zorlu bir maçı tereyağdan kıl çeker gibi kazandık.İnanıyorumki bundan sonraki maçlardada böyle performans gösterip 3 puanı almayı hak ederiz.[/B] |
tüm sivaslı sivasspor sevenlere bu galıbıyet hedıye olsun yaa
|
-->: Maçın Ardından
Bugün Mehmet Yildizin günüydü, insallah daima böyle goller atar.
|
mükemmel oynadı takım...sizleri tebrik ediyoruz hocam...
|
Tüm heyeti ve futbolcuları tebrik ediyorum keyifli ve gollü bir maç sergiledikleri için..
|
bende farkettim...
bu maçta gol sevinçlerinde sanki soğukluk var gibiydi aralarında... bilica hariç mehmete kosan yok gibiydi .. bunu gözlemleyen teknik heyet nedenini sorgulamalıdır... ötesinde tesadüfen goller atan mehmet yıldıza teeessüf edeceğim :PPP olmuyor ki... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:38. |