SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/ Sivasspor - Konyaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21628)

Yiğiter 10.11.2008 20:13

-->: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

[B]Tuhaftır iki yıl önce 3 maç üstüste kazanmıştık.Sonra ardarda yine Antalya ve Konya ile maç yapmış ikisini de kaybetmiştik.:)[/B]

BOUN 10.11.2008 21:04

Cevap: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

Şu an için 4. sıradayız ve liderin sadece 5 puan gerisindeyiz. Şampiyonluk havasını tekrar yakalamak, zirveyi zorlamak için Konya maçından üç puan almamız farzdır. Eğer hakkaten şampiyonluğu istiyorsak zaten Trabzon'da Trabzon'u yenmemiz gerek, ki ben takımımıza güveniyorum. İnşallah önümüzdeki iki maçtan altı puan alarak şampiyonluğu kovalamaya devam edeceğiz...

omercoskun 10.11.2008 23:17

felaket derecede önemli bir maç şiddettle puan 'a ihtiyacımız var ve muhakak kazanmamız gerek.

altuntas58 11.11.2008 10:24

[B]Bu hafta Konyasporu farklı bir şekilde yeneceğimizi tahmin ediyorum Sivassporumuza başarılar dilerim[/B]

Arif Coşkun 11.11.2008 10:29

Kendi saha ve taraftarımızın önünde bu maçı alacağımıza inanıyorum. Başarılar diliyorum.

yigido_sampiyon 11.11.2008 10:36

2-1 alırız...

zaten başka bir ihtimal olamaz ve olmamalı yenmekten başka!!!

XXCakir58 11.11.2008 17:47

Antalyaspor bir hayal kirikligidi, onlari bence ciddiye almadik. Konyaspor maciyla yine zirvelerde yarisacagimiza inaniyorum. Konya maci bence rahat olacak.

Sivasspor 3- 0 Konyaspor

cücü baba 11.11.2008 21:51

--->: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

[B]konyaya karşı normal şartlarda kazanmalıyız diye düşünüyorum ama neticede bu futbol kazanmakta var kaybetmekte..[/B]

pover58 11.11.2008 22:36

konya maçı dahada önemli hale geldi,antalya yenilgisinden sonra beraberlik bile kurtarmaz adamgibi oynar maçıda 3-1 alırız.konya bize biraz ters geliyor ancak bu yıl ters filan gelmiyecek.

tuzlugollu 11.11.2008 23:37

demedi demeyin konya macinda supriz olabilir insallah yanilirim amma bizim takim iki seyi benimseyecek duzeyde degil busene kupa dediler ligi es gececekler gibi nasil olsaiyi gidiyoruz giittigimiz yere kadar ligde kalip gidelim kupada asiliriz sonuna kadar diyolar amma valla isler bi ters giderse varya uc mac ustuste bi kaybedelimde gorun ozaman ensemizdeki kume dusme ruzgarini bundatakimin psikolojik destege ihtiyaci oldugunu gosteriyo bizde nerde masor zor buluyoz psikologu nerden bulsunlar diyecez amma bence lazim fransada adam futbolcuyu dis dunyadan kopartmak icin kampta yarismalar duzenliyolar futbolcular arasinda playstation oynuyolar topluca akillari dagilsin kendilerinipsikolojik manada yormasinlar ne olacak yenecekmiyiz yenilecekmiyiz diye dusunmelerine firsat vermiyolar adamlar cikiyo sahaya oynuyo sonucu oynadikdan sonra goruyolar
neyse bu dediklerim bizde hayal birazda olsun birgun olur belki........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:59.