SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   0 Rh + kan ihtiyacım var (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21683)

kartal_69 14.11.2008 23:36

-->: 0 Rh + kan ihtiyacım var

öncelikler YÜRĞİNİZİN SAHİBİNİN SELAMIYLA BAŞLAYALIM SELAMUN ALEYKÜM GARDAŞ GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFAALAR DİLERİM RABBİMDEN DERT ZOR AMA NE DEMİŞ ALLAH DOSTLARI SENDEN NE GELİRSE KAHRINDA HOŞ ŞÜKRÜNDE HOŞ DEMİŞLER YÜCE RABBİM SABIR VERSİN DUALARIMIZ TÜM DİN KARDEŞLERİMİZ İÇİN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN A M İ N

grandfa58 14.11.2008 23:45

--->: 0 Rh + kan ihtiyacım var

kardeş allah acil şifalar versin ben seve seve veririm kanı ama bende şeker var diye almıyorlar. hastalıktan önce yılda iki kez veriyordum kan. ama telini kaydettim etrftakilere sorayım olursa ararım seni tekrar geçmiş olsun

submarıneyıgıdo 15.11.2008 07:25

KARDEŞİM BABANA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM BAHSETTİGİN KAN GERÇEKTENDE COK AZ BULUNAN BİR KAN BENİMKİDE UYMUYOR ZATEN HEMDE SİVAS DIŞINDAYIM ŞİMDİ SANA BİR TAVSİYEM OLACAK KARDEŞİM BÖLE YARDIMLAŞMALRI ASKERİ BİRLİKLERDEN TEMİN ETMEN ÇOK KOLAY GİT SANAT OKULUNUN ORDAKİ BİRLİGE KONUŞ YETKİLİ KİŞİLERLE SİVAS İÇİNDE BULUNAN DİGER BİRLİKLERİDE ORASI ARAŞTIRIP SANA YARDIMCI OLACAKLARDIR DAHA ÖNCE BUNUN COK ÖRNEKLERİNİ BEN YASADIM MEHMETCIKLERİMİZDE SEVE SEVE YARDIMCI OLACAKLARDIR SANA EMİN OL.SİZLERE GEÇMİŞ OLSUN DER ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM SAYGILARIMLA....

Abdullah DuMaN 15.11.2008 07:33

-->: Cevap: 0 Rh + kan ihtiyacım var

[QUOTE=üçyıldız58;436731]kardeş ben veririmm 1 ünite 05428976605
0Rh.POZİTİF[/QUOTE]

İŞTE BUDUR BE KARDEŞİM
.......................

EyüphanAydın 15.11.2008 11:57

[B]Allah yardımcınız olsun, acil şifalar dilerim.[/B]

MURAT SARI 15.11.2008 12:50

KARDEŞİM BABANA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR

SAYGILARIMLA MURAT SARI SARILARTEKSTİL

yigidolar06 15.11.2008 13:21

-->: 0 Rh + kan ihtiyacım var

Acil şifalar diliyorum inşallah aradığın kanı bulursun haydi yiğidolar kardeşimize yardımcı olalım

YaNaRSıN 15.11.2008 13:39

Cevap: 0 Rh + kan ihtiyacım var

[B]KArdes Babana Büyük Geçmiş Olsun !!!

EEEEEEEEE NERDE BİZİM SİVASLILAR ?????????

HADİ BAKALIM GÖSTERSİN KENDİLERİNİ !!!

KLAVYEDEN İBARET OLMADIKLARINI !!!

Benım Kanım ARh(+) UYSA SEVE SEVE KARDESIM

Tekrar Geçmiş olsun..[/B]

Eko58fb 15.11.2008 14:04

bu hassas konuda duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederim bugün hastaneye gelen üçyıldız58 nickli murat arkadaşımız 1 ünite kan vermiştir. hastaneye gelen Yusuf arkadaşımız ise 1,5 ay önce kızılay'a kan bağışında bulunduğu için kan verememiş olsada hastaneye kadar gelip yardımcı olmaya çalışmıştır. kendilerinden Allah razı olsun. şu an itibari ile 1 ünite kan daha ihtiyaç vardır eğer kan vermek isteyen arkadaşımız olursa daha önce vermiş olduğum numaradan veya buraya yazarak iletişim kurabilirler. Bu siteninde böyle acil olaylarda aracılık edip duyarlı insanları biraraya getirmesi beni çok sevindirdi.

Eko58fb 16.11.2008 22:06

arkadaşlar babamın ameliyatı en son yapılan tahlilde böbreğinde enfeksiyon olduğu için perşembe ye ertelendi. normalde yarın olması gerekiyordu. hala 1 ünite 0 Rh + kan ihtiyacımız vardır eğer kan grubundan vermek isteyen arkadaşımız olursa iletişim kurabilir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:24.