![]() |
Cevap: Terim 11'i Açıkladı
[B]Böylesi hazırlık maçlarını iyi değerlendirip Resmi maçlarda forma şansı bulmak daha yüksek olucaktır.
Mehmet Yıldız eğerki oynarsa çok iyi değerlendirip Fatih Terim'i utandırır...![/B] |
Ben şahsen trabzon macı oncesi milli takımda olmasını istetmiştim. Çok yorgun gelecek. Mücadelesi yükse macta mehmetin 90 macı çıkaracağınıda düşünmüyorum.
|
-->: Terim 11'i Açıkladı
[B]Milli Takım da ilk 11 de Avusturya da senin olsun ...Mehmedimizi sağlam gönder başka birşey istemiyoruz.Mehmet umarım kendini yormaz..[/B]
|
durdu durdu zor maç öncesi ilk onbire koydu....korktuğum başıma geldi...Mehmet'te hırs yapıp,kendini göstemek için varını yoğunu ortaya koyarsa işimiz yaş :(
|
Allah vere mehmet kendini kanıtlamak için kendini fazla kasmasa.
|
--->: Terim 11'i Açıkladı
[B]bir kerede sivasın iyiliği için bir adım at be adam!!!!!!!!!!!!!![/B]
|
--->: Terim 11'i Açıkladı
MEHMET YILDIZ IN İLK 11DE OLMASI O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL TAKTİĞİ YİNE FATİH TERİM VERECEK PEKİ NEYE GÖRE OYNATACAK MEHMET YILDIZ A GÖRE OYNATMASI LAZIMKİ MEHMET YILDIZ GOL ATSIN İŞ YAPSIN YOK ONA GÖRE OYNATMAYIP SONRA BİZE BAKIN MEHMET YILDIZ DİYORDUNUZ ALIN İŞTE SİZE MEHMET YILDIZDA DİYE BİLİR FUTBOL BÖLE BİŞEY İŞTE
|
daha macin baslamasina saatler var m. yildiz in yeri henüz garanti degil
|
NE TRABZON MAÇ MİLLİ MAÇIMIZ HERŞEYDEN ÖNEMLİ
[QUOTE=bortecine;438574]Allah vere mehmet kendini kanıtlamak için kendini fazla kasmasa.[/QUOTE]
arkadaslar siz ne diyosunuz ya milli dava bu trabzonmuş yenilek ya milli davamız ortada ne deddiğinizn farkındamısnız mehmet aslanlar gibi oynamalı ayağa kopana kadar kimseye naasip olmz o forma allah aşkına düşünerek konuşalım.... |
-->: Terim 11'i Açıkladı
hele sükürrrr ali verdi memoyu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:17. |