SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Mehmet Yıldız Beyaz Show da! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22041)

kadir20 11.12.2008 18:27

Cevap: Mehmet Yıldız Beyaz Show da!

gecen hafta gibi olmaz insallah!program bitene kadar bekledik cikcak diye,hic gelmicek felanda demediler.

erdalsahin_58 11.12.2008 20:11

EVET ARKADAŞLAR KESİNLİKLE DOĞRU, PROĞRAM BANTTAN YAYINLANIYOR. HATTA MEHMET YILDIZ TOPLA SHOW YAPIYOR BEYAZSHOW DA, BUNU REKLAMINDA GÖSTERDİ.

velibircan 11.12.2008 20:24

[B]Haber Doğru Yarın Mehmet Yıldız Beyaz Show'da Kaynak Sağlam...

Yanlız Yayın Banddan...Canlı Yayın Değil[/B]

muhsin koçak 11.12.2008 20:43

[QUOTE=HaSiVasLıM58;446173]İzleriz bakalım konuklardan Tezehurat Sivas Sivas sesleri çıkacakmı illa Sivas 'lı vardır yada Sözde büyüklerden sıkılmış Anadolu sevdalısı ....[/QUOTE]

konuyla ilgisi olmadığını biliyorum,bu yüzden herkesten özür dilerim;ama dün akşam ukraynada oynanan d.kiev-fb maçında tribünlerde açılan sivasspor atkıları beni ne kadar gururlandırdı anlatamam.:D

Besyo_cu 11.12.2008 21:01

[B] Bu konuyu taa gecen hafta açmıştım haber doğru ancak ben gecen hafta cıkacak demiştim evet gecen hafta cıktı ama tv den bu hafta yayınlanıyor....[/B]

cücü baba 11.12.2008 21:01

[B]evet yukarıda bahsedilen program geçen hafta bende duydum yarin çıkacakmış inşallah geçen haftaki gibi tv başında çakılıp kalmayız..[/B]

durufuba 11.12.2008 21:03

cok ii oldu bakalım transfer hakkında ne dicek yok gitmicem falaan dese de barı fazla konusulmasa

albina58 11.12.2008 21:03

[QUOTE=cücü baba;446220][B]evet yukarıda bahsedilen program geçen hafta bende duydum yarin çıkacakmış inşallah geçen haftaki gibi tv başında çakılıp kalmayız..[/B][/QUOTE]

[B]Yok yok hocam merak etme,
Bu sefer işimizi sağlama aldıkda bağırıyoruz:D[/B]

sinan-58 11.12.2008 22:36

[QUOTE=yusaby;446194]Arkadaşlar durup dururken neden yalan haber vereyim. bu haber iyi bir haber kötü bir haber değilki yalan haber olsun. Ben kanal dyi izlerken gördüklerimi yazdım. Daha sonra belki forumda vardır diye araştırdım. Göremeyince bende sizinde bilginiz olsun diye yazdım. Bunun dışında bende önce sizin gibi kanal d nin sayfasına baktım ama geçen haftanın progmamını yazıyordu. O yüzden bugün gördüğüm ve sizinle paylaşmak istedim ve buraya yazdım.

İlginiz için yinede teşekkürler..[/QUOTE]

arkadaşım yalan demiyelimde herkes tedirgin geçen hafta geç saate kadar beklendi uykusuz kalındı şimdide emin olmak istiyor banttan olduğu içinde haber doğrudur

jakobieen 11.12.2008 23:03

[QUOTE=durufuba;446221]cok ii oldu bakalım transfer hakkında ne dicek yok gitmicem falaan dese de barı fazla konusulmasa[/QUOTE]

ben sivassporda mutluyum, gelen herhangi bir resmi teklif yok, benim ve daha çok sivassporun menfaatlerine uygun bi transfer teklifi geldiği takdirde gidebilirim. :) der bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:24.