![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
kesınlıkle satılmasın çunkueğermehmet giderse hermaçta ilk 11 sansı bulamaz yedek soyunur futbol hayatı kulubede gecer ama sivasta oynarsa güzel ce şahlanır ama kndi kararı ne olur??????***
bilemem |
BU SEZON SATILMAYA BİLİR AMA GELECEK SEZONDA SATILMASINDAN YANAYIM.ONUN OYNADIĞI MEVKİDE DAHA İYİSİNİDE BULABİCECEĞİMİZE İNANIYORUM
|
Ben de satılmaması taraftarıyım.
|
Anketimiz: Mehmet Yıldız Satılsın mı?
Anket 03.01.2009 Tarihinde Ve Saat 12:33 Kapanaçaktır Satılsın 33 24,26% Satılmasın 97 71,32% Kararsızım 6 4,41% Katılımcı sayısı: 136. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız bence satilmsain böyle bir oyuncu zor bulunur mesela fenerbahce ye giderse 90 dakika oynamiyacak zaten belki 15-20 dakka sivas da kalip 90 dakika oynasin orda oturacana |
başka kulübe transferi yanlış olur...çünkü m yıldız tam bir takım oyuncusu...başka kulüpte bizdeki başarıyı yakalayacağını sanmıyorum...
|
Anket 03.01.2009 Tarihinde Ve Saat 13:33 Kapanaçaktır
Satılsın 33 23,08% Satılmasın 104 72,73% Kararsızım 6 4,20% Katılımcı sayısı: 143. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız Mehmet yıldızsız bir sivas düşünemiyorum |
şampiyonluk kovalıyan bir takım en etkili oyuncusunu satarmı?varmı böyle bişey.kaldıki degeride verilmiyor.bence bu yılda kalmalı.takımı bozmadan birde takviye yapılmalı,imkanlar dogrultusunda.
|
Bülend hoca Mehmet Yildizi satma
|
[B]Mehmet YIldIz gibi bir Kilit oyuncumuzu KayIb edersek $ampiyonluk YarI$Inda Büyük bir KayIp olur....
Onun icin....: S.A.T.I.L.M.A.S.I.N. !!!![/B] |
Sivasspor ilk yarıyı lider kapatırken, bunda Mehmet Yıldız'ın büyük payı vardı....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:04. |