![]() |
Cevap: Kabul Etmiyoruz !
bunu yapan o güvenlik görevlisine cezayı bizim vermemiz lazım bence.bülent hocaya yapılan bu haksızlığa karşı mücadele edelim. saygılar
|
Cevap: Haksızlığı Kabul Etmiyoruz !
ben olsam hastanelik ederdim o adami
|
bende iyi bir döşedim federasyona
|
Böyle bir davranışı kabul etmiyorum. TFF na protestolarımızı göndermeyi unutmayalım...:mad:
|
lideligimizi, basarımızı cekemiyorlar.Allah bu cezayı verenlerin cezasını versin..Cocuk lan bu cocuk nasıl vurulur gerizekalı hepsi mantıksız odunlar..
|
Çocuklara yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.Lütfen sporun amacının ne olduğunu unutmayalım.Unutanlara hatırlatalım.Spor sevgidir,kardeşliktir,barıştır,kaynaşmadır.,dostluktur.Hani biz de bir söz vardır;söyleriz ya Türkün Türkten başka dostu yok diye.Ne biçim dostluk kardeşlik.İnsan insana kıyar mı? İnşallah SİVASSPOR ŞAMPİYON OLUR.Haydi
YİĞİDOM göster kendini. |
benim tez konum ankaragücü taraftarına yönelikti ve anket yapmıştım ordaki ankette güvenlik görevlilerinin spor konusunda eğitim almadıkları ve taraftarında eğitimli güvenlik görevlileri istedikleri ortaya çıkmıştı ki ne yazık ki ankaradaki güvenlik görevlisnin yaptığı futbolun kurumsallaştığı son zamanlarda futboldan ve spordan anlamayan kişilerin olması böyle şeylerin yaşanması kaçınılmaz olacaktır...taraftar psikolojisinden anlamayan güvenlik görevlileri olması ne acı hele küçük bir kıza bu yapılan içler acısı... ne yazık ki benim gibi spor konusunda eğitimli insanlar evde oturup mühendisler bizlerin işini yapıyorsa daha iyisi beklenemez...futbol federasyonuna mail atmak çare değil çünkü daha önce başka konularla ilgili atmama rağmen cevap verme gereksinimi duymadılar
|
allah belalarını versin diyorum olurmu böyle birşey bunların hepsi p** olmuş adaleti kalmamış bu *bnel*rin
|
tff`ye sikayet mail gönderdim !!!!!
Cezalarini geri cekene kadar protestoya devam. Bu her Sivaslinin boynunun borcudur. Saygilarimla : ceyhans58 |
TFF`ye "Kabullenmiyoruz" mail attim.
Ve burada tüm Sivaslilara ve tüm Türk halkina sesleniyorum. Hocamizin basina gelenler yarin sizinde basiniza gelmesini istemiyorsaniz lütfen protestolara devam. Cümleten hayirli geceler : karapala58 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01. |