![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
inşallah başkanın yakın çevresi yanılmıştır.
|
Mehmet Satılmamalı ! Niye ? Sivasspor hayatı boyunca bir daha boyle bir lig bulamaz. Sivasspor hayatı boyunca böyle bir takım bulamaz. Sivasspor hayatı boyunca böyle bir başkan & t.direktör bulamaz. Şunun şurasında 5 ay kalmış lig sonuna. Şampiyon olabilecekken bu payeyi 5 Milyon Euro'ya satmak ise yiğidoya hiç yakışmaz ! Saygılarımla
|
[B]Tarih sizi affetmeyecek bunu biliniz.....[/B]
|
tarih şimdi bizi af mı edecek nasıl söz bu ya inan eğer haber doğruysa şiddetle kınıyorum yönetimi
|
MEHMET YILDIZIMI SATTIK YOKSA ŞAMPİYONLUGUMU.......
|
yazıklar olsun olmaz böle bi sey ya nasıl satarsınız sampiyonluk sansı birdaha gelirmi böle bi yarım dönem daha dursa idi en azındann
|
gidecegi zaten belliydi ama bedeli nedir o önemli eger necatiyi aldilarsa yazik valla bedavaya bile degmez yalnizca kalabaligi vardir insallah sadece para karsiliginda gitmistir
|
aynen gs de barosu kesecegıne ıhtımal veremıyorum..
benım hala anlam veremedım yonetım sampıyonluga gıden bır takımın kaptanını en temel demırbasını nasıl satıyor...para ıcın mı ? toplanan gelır elde edılen paralar nerelere gitti acıklayın.... neyse olan olmus eger dogruysa sınıf arkadasıma hayatında basarılar |
Hayal kırıklığımı, üzüntümü, ihanete uğramış hissimi, aldatılmışlığımı, kahrolmuşluğumu onlarca sayfa yazsam yine dindiremem! Bu yüzden sadece birşeye vurguda bulunup artık tek kelime daha etmeyeceğim:
TARİH OYUNA GELENLERİ AFFETMEYECEK!... |
Arkadaşlar TRT son dakika geçti
Mehmet Yıldız = 3.5 milyon € + Özgürcan + Necati + Aydın (Kiralık) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:40. |