![]() |
Cevap: Sivasspor 2 - 0 KV Mechelen
HAZIRLIK MAÇI GÜZEL OLMUŞ.İNŞALLAH SEZON SONUNA KADAR BÖYLE GİDER.TAYFUN EMRE İÇİN BÜLENT HOCA HAKAN ŞÜKÜR STİLİ DİYOR.GELECEGİ PARLAK BİR FUTBOLCU...
|
[QUOTE=cesur sivas;456946]bekleyin turkiye ve tum avrupa yetenek geliyor!!!!![/QUOTE]
avrupa bu yeteneğin farkına çoktan varmıştır kimse merak etmesin,kendisi ümit milli takım oyuncusudur zira. |
2 gollün asistini mehmet yildiz yapmis
|
arkadaslar emre benım cok yakın arkadasim gol attigini duydugumda o kadar mutlu oldum ki anlatamam sivassporda basarili olucagına inaniyorum cok guclu bi yapisi var ve iki ayagını birden kullanabilior gercekten bulent hocama katılıyorum gelecegin hakan sukuru olucak insallah. gollerinin devamini dilerim...
|
Kırmızı-Beyazlılar, Belçika'nın Mechelen ekibi karşısında güzel futbolunu Tayfur Emre'nin 2 golüyle süsleyip, galibiyete ulaştı.
ANTALYA Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren lider Sivasspor, dün oynadığı hazırlık maçında Belçika 1. Lig takımlarından Mechelen'i 2-0 mağlup etti. Kampa geç katılan yabancı futbolcuların forma giymediği maçta kırmızı-beyazlı takımın iki golünü genç futbolcu Tayfur Emre kaydetti. KARŞILAŞMANIN 38. dakikasında Musa Aydın'ın sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Tayfur, skoru 1-0 yaptı. Genç yıldız, 65'te Mehmet Yıldız'dan aldığı topu filelere gönderip, maçın skorunu belirledi. Sivas, yerli oyuncularıyla çıktığı ilk özel maçta ikinci yarı için olumlu sinyaller verdi. |
[COLOR="DarkRed"][B]tebrik ediyorum ve başarıların devamını dilerim.bu sene şampiyon anadoludan bu sene şampiyon yiğido sivasspor[/B][/COLOR]
|
hoca neden bu oyunculara az da olsa şans vermemiş?bizde ne cevherler varmış.hadi hocam bu kardeşlerimizede arasıra şans verki kendilerini göstersinler.oynatmazsan bile kiralık verilir,kendilerini yetiştirirler.bu yıl şampiyonluk bekliyorum.
|
arkadaslar sivasspor-mechelen macının ozet goruntulerini bulabilirmisiniz ya ben bulamadim :(
|
Bence gelecek vaad eden bir futbolcumuz bülent hocanin azda olsa forma sansi vermesi sart
|
SONUNA KADAR YOUTUBE'YE HAYIR DİYELİM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |