![]() |
Cevap: Sivas`ı Kıskananlara
[COLOR="RoyalBlue"][B][FONT="Comic Sans MS"]Anadolu Aslanı SİVASSPOR Kıskananlar Çatlasın....................................[/FONT][/B][/COLOR]
|
[B][I]sivası kıskananlar çatlasında patlasın en büyük sivasspor [/I][/B]
|
[B]Boşuna mı bu dönem transfer piyasasındaki tüm isimler sivasspor'dan oluştu yıpratmak için ellerinden gelenleri yaptılar ama bir yere varamadılar tabiki...[/B]
|
sayın ali erdoğan, bazılarının neden sürekli sivasspora ve sivaslılara çemkirip durduğunu çok güzel izah etmiş...tebrik ediyorum...kıskananlar çatlasın...
|
hehe yazı süper olmuş ve özellikle anadolunun şampiyonu ben kalayım istiyorlar cümlesinde atılan taş yerini bulmuştur diye düşünüyorum ve cok mutlu oldum yüreğine sağlık sayın ali erdoğan
|
ali erdoğana ve fotomaça bizlerede sayfalarında yer verip desteklerinden dolayı teşekkürler.
|
[B]Yazarımız Sivasspor ve bülent uygun hakkında gercekleri dile getirmiş kendisine çok teşekkür ederim[/B]
|
[B]Son zamanlarda Basın yayın kuruluşunun Sivasspor'a vermiş olduğu destekden ötürü teşekkür ediyorum.
Bunun en büyük pay sahibi olan başta ; FOTOMAÇ'A[/B] |
kim kıskanırsa kıskansın kim ne derse desin sivasspor kendini dünyaya tanıttı anadoludan istemeyen varsada olsun elbet olcaktır.bu yıl en az bir kupa kaldıracagımızı sanıyor bekliyorum.bu şampiyonlukta olur fortis kupasıda belki ikiside neden olmasın.teşekkürler ali erdogan ve fotonaç.
|
Çok kısa sürede adımızdan fazlasıyla bahssettirdik bu da kendini büyük sayan bazı kesimi rahatsız etti. Sezon başlarken lige yeni katılan takımlardan tutun, ligde 35-40 yıldır bulunan takımlar bile, "[B]SİVASSPOR'un balon olduğunu bu sene küme düşmeye oynayacağını söyleyip, biz bu sene şampiyon olacağız[/B]" diyenler şimdi küme düşmemeye oynuyor. Tabi, kendini ligin 4. büyüğü sayan (ki haklılar) bizim başarılı olupta adımızın onlardan çok bahsedilmesini istemiyorlar.
Ama biz her zaman en güzel cevabı, aldığımız başarılı sonuçlarla veriyoruz. Ve vermeye de devam edeceğiz. AYK. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:18. |