SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   G.Saray Düşünsün ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23167)

Stephan Battal 22.01.2009 15:53

Cevap: G.Saray Düşünsün !

GALATASARAYLILAR DERIN DERIN DUSUNUYORLAR ABDURAHMAN DERELININ DUSUNCESIDE BOSA CIKMADI BOYLECE OZEL MALZEME GETIRTIYORLARMIS FALAN BAKACAZ SURADA BIRGUN KALDI MACA YIGIDOLARIMIZA DUACIYIZ INSALLAH SAKATLANMADAN VE UC PUANLA CIKARLAR BU MACTAN

yigidozan 22.01.2009 15:59

ağzına saglık dereli yenelim şunları da görsün herkes gücümüzü

Yiğiter 22.01.2009 16:05

[B]Bizim tek düşüncemiz galibiyet.Biletlerimizi alduk maçı bekliyoruz..
Bizi o stattan boynu bükük ayrmayın![/B]

Stephan Battal 22.01.2009 16:07

DUSUNCELERINDEN DOLAYI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KESINLIKLE KATILIYORUM DUSUNCELERINE INSALLAH MUVAFFAK OLURUZ

Stephan Battal 22.01.2009 16:09

[QUOTE=58_babacan_58;464682][B][COLOR="Red"]gelsinler bakalım. -20 derecede kuyrukları bi tava sapına dönsünde görsünler bakalım sivasla dalga geçmeyi[/COLOR][/B][/QUOTE]

VAROL BABACAN INSALLAH SU SOZUNE BAYILDIM TAVASAPI IYI BULMUSSUN TEBRIKLER

Stephan Battal 22.01.2009 16:12

[QUOTE=gül5858;464658]--------------------------------------------------------------------------------

ÜÇ PUAN BİZİM OLSUN
REKORLAR KIRARAK İLERLİYORUZ GALATA SARAY 4 MAÇÇ YAPACAĞIZ 15 GÜNDE AYRI BİR REKOR TEREDDÜTE YER YOK BİZ BU MAÇI ALIRIZ
G.SARAYDA GÜÇLÜ AMA SAHA ŞARTLARINI EVET BİZ DEĞİL ONLAR DÜŞNSÜN YİĞİDOLAR ALIŞKIN NEDE OLSA.HAYDİ YİĞİDOLAR ZAFERE.
AYRICA BU TERÖR OLAYLARIYLA İLGİLİ BU ********LER BİTMELİ BİZLER YILMADAN BURALARDA GÖREV YAPACAĞIZ BURASI TÜRKİYE HERKES BUNU BİLMELİ TOPRAĞINA VATANINI GEREKİRSE CAN VERMELİ DOĞUYA GELMEYEN EĞİTİMCİLERE SESLENİYORUM HEPİMİZ GELMEK İSTEMEZSEK TERÖR DAVASI VAR DİYE NASIL VATAN SAĞ OLUR ONLARIN DA İSTEĞİ BU ONLARA BU FIRSATI VERMEYİN HER KOŞULDA GELİN GELİN Kİ BU VATANIN KİMLERE AİT OLDUĞUNU GÖSTERİN[/QUOTE]

ALLAH RAZI OLSUN DUSUNCELERINDEN DOLAYI SENI TEBRIK EDIYORUM HEMSERIM INSALLAH HEPIMIZ SENIN GIBI DUSUNUR VE MUVAFFAK OLURUZ ZIRA BIRLIKTEN DIRLIK DOGARMIS

34 ama 58 22.01.2009 17:39

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER .....

sewaz58 22.01.2009 17:42

Sahadan boynu bükük ayrılınca o üzüntüyle istanbul'a nasıl geri döneceklerini düşünsünler yeter ...

soguk58 22.01.2009 19:50

TARAFTAR BU MACI KAZANACAĞINA İNAIRSA Kİ BEN İNANIYORUM MAÇI ALIRIZ

AleminKralli 22.01.2009 20:05

[QUOTE=sewaz58;464749]Sahadan boynu bükük ayrılınca o üzüntüyle istanbul'a nasıl geri döneceklerini düşünsünler yeter ...[/QUOTE]

Evet haklisin Ayni bak ayni gecen sene gibi diyorum :D ayni gecen seneki gibi boynu bükük ayrilicas cünkü demekki 5 yetmemis gecen sene bu sefer daha fazla ataris senin gibiler susun diyeeeee ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:44.