![]() |
Cevap: Şampiyonluğa Yakınız
[B]Artık şampiyonluğu daha gür bir şekilde telaffuz etmeye başladık ama önümüzde 17 maç daha var inşaallah en az kayıpla çıkacağız o maçlardan.[/B]
|
Sayın Başkanım bu başarının en büyük mimarları siz ve Bülent hocamızdır.
Size ve hocamıza 2 sene önce hayal bile edemediğimiz bu büyük başarıları Sivas halkına yaşattığınız için çok teşekkürler...:):):):) SİVASSPORUMUZ böyle devam ettikçe eninde sonunda hakkettiği şampiyonluğu kazanacaktır kimsenin şüphesi olmasın.... |
[B][I]Yorumlarımda aylar önce belirtmiştim belki okuyan arkadaşlarım vardır eğerki T F F veya başka saha dışı, içi faktörler devreye girmezse tekrar söylüyorum,müjdeliyorum Ş A M P İ Y O N U Z ben inanıyorum artık bütün olumsuzlukları görmeyelim ve bu takıma 4 elle sarılalım çünkü bundan sonra bizi sevmeyenler çoğalacak takımımızın bunlara göğüs gerebilmesi içinde bize ihtiyacı var. Hep destek tam destek...[/I][/B]
|
sayın başkanım...iyi ki varsınız...tüm sivaslılar sizinle gurur duyuyor...şampiyonluk bizim için artık "neden olmasın" denecek bir fantazi değil...geçen sene yarım yamalak kadroyla son haftaya kadar götürmüştük...inşallah bu sene şampiyon olacağız...
|
Haydi hayırlısı sıra şampiyonlukta. Aslanım yiğitler.
|
[B]Önümüzde 17 maç var hepsi birbirinden ayrı hepsi final niteliği taşıyan 17 ayrı maç var.
En az kayıpla ve özellikle de tansiyonu yüksek böyle maçlarda en kayıpla sahadan ayrılır isek Anadolu'nun şampiyon olmuş ikinci takım olacağız...[/B] |
büyük başkan sen bu takımın başında oldukça bu takımın sırtı yere gelmez senin verdiğin her karar yaptığın her transfer doğrudur. arkandayız başkan
|
[B]Allahım bitmesin bu rüya,sonunda kupa olsun ne olur uyandırma.[/B]
|
İnanmak başarmanın yarısıdır demişler.Ama biz yine de temkinli olalım;dereye girmeden paçaları sıvamayalım.Süper ligde 4.yılımızı yaşadığımızı unutmayalım.Ligde ve kupada emin adımlarla ilerliyoruz.Ligi ister şampiyon bitirelim isterse 4.olalım bu takım görevini başarıyla yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir.Bize bu günleri yaşatan herkese;futbolcu,antrenör,masör,çok teşekkür etmeliyiz.
|
Gerçekten çok ümitliyim artık. Şampiyon olmamamız için bir neden göremiyorum. Anadolu destek verirse bu iş olur ...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00. |