![]() |
Cevap: 9.halı saha maçı
tren istasyonunun orda bi kıraathane war lig tv macları yayınlanıyo oraya gideriz istasyona yakın
|
Abi başarılar fotoğrafları istiyoruz.
|
güzel bir cumartesi olacak ..dört gözle bekliyorum
|
[QUOTE=06Murat58;469539]güzel bir cumartesi olacak ..dört gözle bekliyorum[/QUOTE]
bende bekliyorum bencede güzel olacak:)):)):)):)):)):)) |
maçı izleyeceğimiz yerin adresini netleştrelim arkadaşlar ona göre hareket eder herkez istasyonda buluşup nereye gideciksiniz ben istasyona gelemeyebilirim dersim war ama kayseri maçına mutlaka yetişmeye çalışacağim halısaha maçınada zaten gelirim
|
Her iki takımada başarılar dilerim ve ayrıca polar istiyorum adresi nasıl vercem nereye vercem yazın bana
|
arkadaşlar istasyonun bu tarafında dedim gibi kıraathane war büyük ihtimal orda izleriz macı
|
istasyonun bu tarafı dediğin yer neresi kardeş plevne tarafımı yoksa meydan tarafımı adı ney kratanenin? ilk yarının ortalarına doğru gelebileceğim işim war biraz ok.
|
macı genc arkadaşlar 1 farkla kazanmıstır golu son dakikada mesut attı:):):)
|
[B]Maci 90+ 83 de Mesut un attigi golle turuncu takim yani bizim takim kazandi.. Zaman zaman 10 kisiye karsi 7 kisi oynasak da galip gelmeyi bildik :D
Kalecimize ve 7 ye 1 yakalandigimiz anlarda da gol atamayan rakip forvetlere tesekkur ediyoruz :D Biz de direkleri gecemedik tabi zannedersem 8 topumuz direkten dondu :) Macta bazi arkadaslar futbolu unutup sanata yoneldiler.. sanat icin spor mantigiyla fotograf cekmeye basladilar:D Guzeldi gercekten kiran kirana maclari sevmiyorum boyle daha keyifli oluyor.. Baskentli Yigidolarda arkadaslik ortami guzel. 18 kisi mac yaptik :) Yeni yeni yuzleri de aramizda gormek istiyoruz irtibati koparmayalim ;) Gelen herkesin ayagina saglik...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19. |