![]() |
Cevap: SİVASSPOR'dan GALATASARAY'ı KINAMA
[QUOTE=yıldızeli58;468533]Galatasaray taraftarını kzdıran şey bülentin açıklamaları ve tutumlarıdır..kendisinden sivassporun hocalığını bekliyoruz bizde sivaslılar olarak..fb koruyuculuğunu yada sahaya sezeri bilicayı sakatlayın bunları diye yollamasını değil...böyle yaparsa bizde gurur duyarız sivaslı Galatasaraylılar olarak...Fikret Ünsal önce kazımın maçta hayrettini sakatlamak için yaptığı ama tek bir kart görmediği ve sesini çıkarmadığı maçın hesabını versin...
Sivasspor, sivasın ve sivaslının takımıdır..Hiçbir takımın kuklası değildir..renkleride sarı-laci değil KIRMIZI-BEYAZDIR..[/QUOTE] SEN GİT ÖNCE NİKİNİ DEĞİŞTİR !! GÜZELİM YILDIZELİNİN İSMİNİ DE KARIŞTIRMA.. YILDIZELİ DE TÜM SİVAS GİBİ YİĞİTLERLE DOLU BİR YERDİR.SENİN GİBİ ADAMLARIN (ADAM OLDUĞUNDA ŞÜPHELİ) BURADA YERİ YOK |
biz bu pislikleri geçen sene şampiyon olduklarında alkışlamıştık...bu bizim kalitemizi ve kültür seviyemizi ortaya koymuş ve tüm spor kamuoyundan övgü almıştık...kendini seçkinlerin takımı gören, güya çok köklü bir eğitim kurumuna kökleri uzayan takımın taraftarının kalitesi ise dün gözler önüne serildi...bunların ne mal olduğunu görsün herkes...taraftardan ziyade çapulcu, vahşi ve serseri sürüsü bunlar...
|
[QUOTE=yıldızeli58;468533]Galatasaray taraftarını kzdıran şey bülentin açıklamaları ve tutumlarıdır..kendisinden sivassporun hocalığını bekliyoruz bizde sivaslılar olarak..fb koruyuculuğunu yada sahaya sezeri bilicayı sakatlayın bunları diye yollamasını değil...böyle yaparsa bizde gurur duyarız sivaslı Galatasaraylılar olarak...Fikret Ünsal önce kazımın maçta hayrettini sakatlamak için yaptığı ama tek bir kart görmediği ve sesini çıkarmadığı maçın hesabını versin...
Sivasspor, sivasın ve sivaslının takımıdır..Hiçbir takımın kuklası değildir..renkleride sarı-laci değil KIRMIZI-BEYAZDIR..[/QUOTE] KARDESİM SEN SİVASLI DEİLSİN GİT BASKA YERE 4 EYLÜLDE GÖRÜŞÜRÜZ ZEHİR OLACAK ORA SİZE O STATTA NASIL KÜFÜRLER YEDİĞİMİZİ BİZ BİLİOZ BUNDAN SONRA KİME NASIL DAVRANACAĞIMIZIDA |
[QUOTE=onetanem58;468602]3-5 cabulcu yuzunden gs nin adida kirleniyor...biz gene ayni guzellikle karsilayalim biz onlara uyarsak onlardan farkimiz kalmaz ins maci biz kazaniriz yolcederiz..Kufur bize yakismaz!!!![/QUOTE]
Gs'nin adı temzi miydi? 5 maç saha kapatmayaı ben mi yedim.. Daha birkaç yıl önce Fatih Tekkeye nasıl küfür ettiklerini unuttun mu? |
Sivasspor, sivasın ve sivaslının takımıdır..Hiçbir takımın kuklası değildir..renkleride sarı-laci değil KIRMIZI-BEYAZDIR..[/QUOTE] seni kınıyorum...yazıklar olsun... |
eziktaş maçındada küfür yedik salatasaray maçında da ama sivassporlu taraftar küfüre başladığı zaman soktuğu zaman kimse çıkartamaz
|
[QUOTE=etzel1967;468629]seni kınıyorum...yazıklar olsun...[/QUOTE]
ben gerçeklerden bahsettim kınamaya gerek yok..herkesin sempatiyle baktığı takım sırf bu açıklamalardan dolayı antipatik oluyor...herkese eşit olsunlar ben Galatasarayı yendiğinde de gurur duyarım...sevinirim.. Bana bir kişi neden kazımın hayrettine sakatlamaya yönelik hareketlerini bir kişinin konuşmadığını anlatabilirmi.. Yunus yıldırım ve o yardımcı hakemin iki tarafı tahrikleri sonucu taaraftarlarında arası açılmaya çalışıyor... eğer o kırmızı kart hakikaten sivası korumak için gösterildiyse helal olsun derim..ama değil..inanın değil...ligi dengelemek için yapıldı...yarında sivasa trabzona yapılacak göreceksiniz..o zaman diyeceksiniz yıldızelili bir arkadaş yazmıştı diyeceksiniz...adını bile anmaktan nefret ettiği o takımı ligde tutundurmaya yarışa ortak etmeye çalışıyorlar..benim isyanım buna...malesef bülent hocada buna çanak tutuyor bilerek yada bilmeyrek.. sivasa sempatiyle bakan insanlar yokmu bjkli gsli...sivasın dışına çıkında bir bakın..nasıl seviliyor...ama böyle yapıldıkça sevilmez... ben baliliye edilen küfürden ne kadar utanıyorsam 4 eylüldeki küfürdende o kadar utanıyorum.. ayrıca geçen sene karanfillerle karşıladı sivaslı gs yi..ne güzel gurur duydum memleketimle..herkese karşı başım dik gezdim..ama 3 senedir gs samiyene sivasa en ufak bir harekette bulundumu..hayır..işte bülent hoca burada yanlış yapıyor...sarı-lacili takımı korumaya çalışan bir yardımcı hakem yüzünden bu iki takımın arası açıldı...bülent hoca kendisine küfür edilirken sinirlendi ama malesef çoğu milli takım oyuncusu gsli oyunculara hepiniz bilemem nesiniz diye bağırılmadımı? herkes barışa ve emreye kızıyor kart verilmeliydi diye, bilica ilk maçta ümit karana tekme atmadımı neden objektif bakamıyoruz... lütfen sivası fenerin paf takımı gibi gösterenlere fırsat vermeyin... sivas için gs=fb=bjk değilse o zaman sivaslı insanlar bile bu durumdan hoşlanmazlar..şu an benim hissettiğim gibi.. |
Bizim ş......lik sayıp yapmadığımız şeyleri,bazıları yapınca şerefleniyor..Bu da aramızdaki fark!!
Bizim utnacımız,onların gururu!!;) |
[B]Cumartesi günü hakemin yanlış kararlarından dolayı bütün haftayı hakemlerle geçirmesini sağladınız ne oldu peki ya elinize ne geçti alın görün dün kü eserinizi sizin sayenizde bu hakemler bu duruma geldi. Bırakın hakemlerin peşini...
Kendi ayıbınızı temizleyin bir an önce derim....[/B] |
Sivasspor, sivasın ve sivaslının takımıdır..Hiçbir takımın kuklası değildir..renkleride sarı-laci değil KIRMIZI-BEYAZDIR..[/QUOTE] Bunları yazarken utanmıyorsun değil mi. Hadi cinconların sayfasına ... yürrrrüüüüüüüü |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:46. |