![]() |
Cevap: Kayseri`ye Gol Atacağım
mehmet yıldız iyi oyuncu bizi buralara kadar getirdi ama 3 günde bir maça çıkarak hem yoruluyordu artık bi de artık diğer takımların defans oyuncuları mehmeti çözmüştü fazla etkili olamıyor son haftalarda ama kamanan ı kimse tanımıyor ve hızı ve fuleli çıkışları çalımlarıyla ortalığı karıştıracak bu adam anelka tipi bi futbolcu
|
[QUOTE=howsoonisnow3;469166]adam zaten roket gibi sen ne diyosun anlamadım?
başka bir futbolcuyu mu izledin yoksa. Çok hızlı dedikleri Sabrinin tozunu attırdı adam 15 dakika gibi kısa bir süre içerisinde daha ne yapsın? saygılarımla...[/QUOTE] Arkadaşım Hız ile Koşmak arasındaki farkı anlayamamışsın galiba. Ben adam yavaş yada hızlı koşamıyor dedimmi ? Hızına kim laf edebilir. adam Sabriye resmen pedal çevirtti. sabrinin bacakları birbirine dolaştı yetişebilmek için. Adam koşmuyor, ayağına top gelmesini bekliyor. ikili mücadelelere girmedi, geriye gelip ortasahaya yardım etmedi. sadece pozisyon bekledi, bizim kasteddiğimizde o zaten. Herve Tum'un tekniği zayıf ama saha içinde çok koşuyor her yerde mücadele ediyor, gerektiğinde defansa yardıma bile geliyor. Bu oyuncu hızlı ama birazda çalışkan olup ikili mücadelere girmesi, ortasahayada katkı yapması lazım. |
[B]kamanana da bu yakışır...klas futbolcu...:D[/B]
|
çok begendim ancak defansa yardım etmedi.bu tür maçlarda son dk olmuş rakip varını yogunu koymuş ortaya sen ilerde bekliyorsun,burası olmadı yoksa kalite adam besbelli.en çok muhammedi keser diye seviniyorum ben.bu yıl muhammed çok formsuz.kamanan bence çok faydalı olur.
|
Yaw adam geleli iki gün olmuş, hemen şunu yapmadı bunu yapmadı söyleyip durmayın. Bu adamdan daha iyi transfer yapılmazdı.
kafanızı çalıştırın sana: Balili ve kamanan'ın hızına kim yetişebilir bu ligte? Bence mehmet/tum ikilisi bundan böyle hamama. |
Insallah atar golunu....................
|
öncelikle büllen hocamıza sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum 15 dakika oynamasına rağmen mükemmel bir dripning yapan bir oyuncuyu (kalitesini gösterdi) takımımıza kazandırdı bülent hocam ne yapıyorsa doğru yapıyo onun gibisi türkiyede yok kamanana da güven verdiği için ayrıca teşekkür ederiz inşallah devamı gelir...
|
mehmet yıldızı dinlendirme düşüncesi çok güzel çünkü yükü büyüktü bizi kimse transfer politikasıyla yıpratamaz bu sezon kamanan dan ve diğer futbolcularımızdan çok şey bekliyorum ayrıca bize böylesine müthiş bir gururu yaşatmakta emeği geçen herkese sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum kelimeler anlamsız futbolun para ve milyon dolarlar olmadığını yürek işi olduğunu ve transfer politikasını iyi bilmek olduğunu bülent hocamız Bilica'yla göstermişti şimdide Kamanan'la gstereceğine inanıyorum;)
|
[QUOTE=SS'li;469292]Yaw adam geleli iki gün olmuş, hemen şunu yapmadı bunu yapmadı söyleyip durmayın. Bu adamdan daha iyi transfer yapılmazdı.
kafanızı çalıştırın sana: Balili ve kamanan'ın hızına kim yetişebilir bu ligte? Bence mehmet/tum ikilisi bundan böyle hamama.[/QUOTE] kardeş bu transferdeki politikada asıl amaç mehmet yıldızı dinlendirmekti hamama diyosun bu takımı kaç yıldır sırtlanan sivas tankı mehmete ve başarı için ter döken tum'a haksızlık değil mi hepsi birbirinden değerli bizim oyuncularımızın çünkü parayla değil yürekle oynuyorlar yanlış anlama :) |
kamanan diyorsa atarım dıye atara ben ınanıyom ona sempatik oyuncu kamanan oda bızden nede olsa yavru kara boğaaaaaaa havası yeter
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:17. |