![]() |
Cevap: Hüseyin: Sivas 5. büyük olamaz !!!
sezon sonunu bekleseydin be olgun armut niye erken düştün daldan
|
hüseyin ne anlar futboldan:D dul karılar gibi milletin dedikodusunu yapıyolar:D sen git kolbastı oyna:D
|
kıskananlar çatlasın...ya bunlar hep bölemi.. yenilincemi böyle oluyorlar.. bunun Bilimsel bir araştırması varmıdır..
|
kimin ne düşündüğü umrumuzda değil.hüseyine göre olamayız ahmete göre oluruz.böyle düşüncelere fazla takılıp kalmayın.şunu türkiyenin çoğu biliyorki sivassporumuz bu performansıyla 5.büyüklüğe en yakın aday.bilenler bilmeyenlere anlatsın...
|
[COLOR="DarkRed"][B]SİVASSPOR YAZACAĞIZ [/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]GÖKLERDEKİ KUŞAKLARA[/B][/COLOR] [COLOR="DarkRed"][B]SİVASSPOR YAZACAĞIZ [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]GÖKLERDEKİ KUŞAKLARA[/B][/COLOR] [COLOR="DarkRed"][B]DÖRT BÜYÜK YOK [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]TEK BÜYÜK VAR [/B][/COLOR] [COLOR="darkred"][B]SÖYLEYİN O YAV............LARA[/B][/COLOR] [COLOR="darkred"][B]SÖYLEYİN O YAV............LARA[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]TEK BÜYÜK SİVASSPOR[/B][/COLOR] |
biz oyunumuzu oynuyalım şampiyon olalım gerisi kendiliginden gelir kardeşler kafanızı takmayın,biz büyük olmasak bu yazılar zaten yazılmaz demeçler zaten verilmezdi.biz efendiligimizi koruyarak takıma destegimizi artırarak sürdürelim herşey kendiliginden gelecek.kimseye sataşmanın bize bir getirisi olmaz.kendimize daha fazla rakip çıkarmayalım.zaten birçok istemiyenimiz var.inşallah hem kupada hem ligde hedefe ilerlemeyi sürdürecegiz.
|
arkadaslar trabzonlular bizi cekemiyor sanki biz bisey yaptik ya...gecen sezon ilk hafta tartismali oldu ama kendi suclular onlarin taraftari sapitti bizim taraftar degil...bu sene ben sivasin sampiyon olup trabzonun ikinci olmasini istiyorum...o zaman catlasinlar anti trabzon
|
sayın hüseyin beye sesleniyorum....
sivassporumuzun başarını niye çekemiyor. anadoludan tek şampiyon kendileri çıkacakya bu yüzden sivassporun başarını çekemiyorlar. ve bunun için sivas spor hakkında çok değişik propaganda oyunlarına başvuruyorlar. ama sivasım bu sene şampiyon olacak ve 4 eylül yerinden oynayacak... |
hepsi kıskanıyor sivassporu bızım tek amacımız şampıyon olup anadolu kuluplerine gösterıp ornek olması
|
5. değil 4. büyüğüz zaten hüseyincim:D hatta şu an en büyüğüz de diğer üçünün tarihine saygı duyarak 4. diyorum ayıp olmasın diye:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:48. |